Şimdi Ara

Ekran Kartı 6850 Çalışmıyor YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Amd Radeon 6850 kullanıcısıyım, geçen gün elektrik kesintisi sonrası bilgisayarım görüntü vermemeye başladı. Kasa fanları çalışıyor, klavye ve fareye ışık geliyor ancak monitöre görüntü gelmiyordu. Ben de bulduğu bir 7300 serisi ekran kartıyla denedim. görüntü alabildim ancak safe modda açabiliyorum bilgisayarı. önemli olan husus windows değil onu bir şekidle hallederim. 6850 kartımı deneyeyim dedim daha sonra. kartın arkasında 2 dvi, 1 hdmi, 2 de mini port var. dvi ve hdmi çıkışlarını denedim. Bilgisayarı en son kullandığımda kartın hdmi çıkışını kullanıyordum. Şu noktada

    DVI 1: Görüntü vermiyor
    DVI 2: Ekranın ortasında 2 adet kalın kırmızı çizgi var boot sırasında, windows logosu geçtikten sonra ise bilgisayar "Zararlı bir hata var bu yüzden bilgisayarınız yeniden başlatılacak" şeklinde uyarılar yazan mavi ekran veriyor (bu ekran da oldukça parazitli bir şekilde çıkıyor) ve bilgisayar kendisini yeniden başlatıyor.
    HDMI: Görüntü vermiyor.

    Kartım 4 yıllık, garantisi çoktan dolmuştur sormak istediğim (Ben bu görüntü probleminin karttan kaynaklandığını düşünüyorum) ekran kartları tamir oluyor mu ? Benim düşüncem kartımın girişleri problemli ancak gpu veya fanda herhangi bir problem olmadığı. Yeni kartların da çıkma arifesinde gidip ölü kart almak istemiyorum. Kart tamir olmuyorsa 2. bir ekran kartı ile 1-2 ay idare edeceğim.

    Kartın tamiri benim düşündüğüm gibi çıkışlarla alakalı ise mümkün müdür ?







  • ücreti mukabilinde servisten faydalanmak istediginizi mail ile bildirin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awaqado -- 5 Haziran 2016; 12:49:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun ne oldugunu çözemedim fakat kartı sorunlu bir şekilde satıp idare eden bir kart almak daha mantıklı gibi.Cünkü küçük bir sehirde ya da anlamayan bir ustaya götürdüğünüzde neredeyse kart kadar masraf cıkartabilirler. 6850 ler suan forumda cok rahat 150 tl ye bulunuyor zaten bence değmez gibi ama sorunun ne oldugunu da öğrenmek gerek
  • 2 adet kalın çizgi ekran kartı belleği arızası. Bazı arkadaşlar sıcak hava tabancasıyla kartları "geçici" olarak kullanabiliyorlar sonra tabiiki çöpe.. Geçmiş olsun.
    Yüksek akım korumalı priz almanızı tavsiye ederim, benim 32'inç tv hdmi'den voltaj yemişti anakart değişti.
  • SelamünAleyküm Arkadaşım


    bende 3 sene Powercolor Radeon 6850 kullandım aynı şekilde benim kartta benzer şekilde öldü.

    tanıdık 6-7 bilgisayarcıya götürdüm V.Ram larda sıkıntı olduğunu söylediler ve dükkanlarda test için taktığımızda fan çalışırken baskı devre kart 1-2 dk da çok fazla ısınıyordu .
    buarada benim sorduğum yerler tamirat için açılış 75 lira olur diyorlardı ama yapabilen çıkmadı.bende 5-6 ay gt 220 ile idare edip 2 hafta önce kampanyadan vatan bilgisayardan 590 liraya asus strix gtx950 aldım.

    sana tavsiyem elindeki kartı 25-30 a elinden çıkar. genelde fan ve giriş portlarını yedek parça için alıyorlar.

    İyi forumlar
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplar için. Ben de ekran kartlarını bekliyorum çıkmalarını özellikle Rx 480'i ancak ona da bi 20 gün var. Şu an ikinci el bir kart almak bile mantıksız geliyor 15-20 gün için. Bekleyeceğim sanırım 1-2 hafta kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.