Çavuş
26 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 44 (Bu ay: 0)
Gönderileri

ÇÖZÜLDÜ: Aynı kablonun anakarta bağlı olan ucunu da temizleyince çalıştı.

Arkadaşlar ne olur yardım edin. Laptopu temizleyeyim dedim. Klavyesini de söktüm taktım bilgisayarı başlattım ama ne klavyenin ışıkları yanıyor ne de tuşlar çalışıyor. Soketleri taktım olmuyor. Bilgisayarım Abra a5 13.4.3

Laptoptan klavyeyi çıkarıp taktım çalışmıyor

Arkadaşlar dün TEB'e gidip hem yatırım hesabı hem de gümüş hesabı başvurusu yaptım. İki gündür ikisi de açılmadı. Müşteri hizmetlerini arıyorum. Bana yarım saat sonra geri dönüp yatırım hesabınız işleme alınmış açılacak, gümüş hesabında ise bazen öyle hata oluyor bekleyin falan diyorlar

Ne dersiniz TEB'le bu işler olmaz mı? Kullananlar memnun mu?
Televizyonun garantisi biter bitmez ekranın sağ sol üst ve alt bölgelerinde belirgin biçimde kararmalar/morarmalar oluştu. Daha önce başına gelen var mı?

Nasıl bir çözüm yolu izlediniz?
Servis çok para ister mi tamirine?

Not: Sözde piksel açıcı videoları oynattım ve kararan yerleri hafifçe ovaladım ama bir işe yaramadı. Sanki giderek artıyor.

Fotoğrafta mor olan yerler aslında beyaz
LG UJ630V ekranda morarma ve kararmalar
Arkadaşlar merhaba. Mobil hattımı Vodafone'dan Turk Telekom'a taşımayı düşünüyorum. Yanında Tivibu Süper Paket veren 47 tl'lik bir tarife var.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/tivibulu-cep-tarifesi.aspx

Ancak daha önce hiç Tivibu kullanmadım. Bu süper paketli üyelik Smart Tv'den izlenebiliyor mu, yoksa eve gelip Tivibu cihazı da mı takacaklar? Bilen biri açıklarsa sevinirim.
Arkadaşlar 2009 model 1.4 benzinli Era'mızın trigger kayışını değiştirelim dedik. Servis 720 TL fiyat çekti. Bu işi Bursa'a daha uygun fiyata yapan yok mu ?
Selam arkadaşlar,

Hyundai i20 (1.2 benzinli D-CVVT 2012 model) aracımın ön camının sol alt (şoföre göre) köşesindeki su yalıtımını sağlayan plastik kaybolmuş ya da çalınmış. O küçücük parça için gezmediğim parçacı kalmadı. Hyundai servise tövbeliyim. İnternetten de pek çok site araştırdım ama bulamıyorum bu parçayı. Kafayı yemek üzereyim. Lütfen bana bildiğiniz sağlam parçacı siteler söyleyin ya da satışını yapan varsa irtibata geçsin lütfen.

i20 Cam Izgara Köşe Plastiği bulamıyorum!

NOT: Fotoğraf temsilidir. Era'dan alınmadır. Eksik olan parça o tarafta değil şöför mahalinin önündeki taraftadır.
Selam arkadaşlar,

2012 model i20 1.2 Benzinli JUMP aracım var. (47.000 KM) Aracı geçtiğimiz Şubat ayında aldım ve 10 bin kilometre kadar yol yaptım. Aracımın direksiyonu aşırı sertleşti. Sanki hidrolik bile değil. Sarsıntı ya da titreme falan yok ama özellikle aracı park ederken ve küçük manevralar yaparken çok zorluyor beni. Tek elle direksiyon çevirmeyi özledim

Gelelim çabalarıma:

1- Kars'ta öğretmen olduğum için aracı önce oradaki yetkili servise götürdüm, açıp bakmadılar bile. Aracın Kars'ın bozuk yollarından dolayı direksiyonu kendiliğinden sertleştirdiğini söylediler. (Ama şu sıralar memlekette cillop gibi yolda da kullanıyorum değişen bir şey yok.) Bir de lastiklerim eski olduğu için yapabileceğini söylediler. Kısacası ikisine de inanmadım.

2- Memlekete dönünce hemen Bursa'daki yetkili servise (Şentürkler) götürdüm. Önce "Garantiden EPS'yi hallederiz, düzelir." dediler. Ama mutluluğum kısa sürdü. Meğer aracımın eski sahibi dışarıda bir yerde direksiyon tamiri yaptırmış, orijinal olmayan küçücük bir kablo yüzünden direksiyonumu garanti dışı bıraktılar ve tamirat için benden bir dünya para istediler. İşçilik vesaire derken 850tl gibi bir masrafla karşı karşıya kaldım.

Şu aralar durumum da müsait olmadığı için yaptıramadım tabi ki. Aracımı alıp eve geldim, şimdi kara kara düşünüyorum. Yok mu bu işin ucuz bir yolu? Bursa'da şöyle daha uygun bir fiyata kaliteli bir işçilikle aracımı nerede yaptırabilirim? Ya da ESP tamiri dışında direksiyona başka bir çare var mıdır?
Arkadaşlar merhaba!

Ben Kars'ta çalışan bir öğretmenim. Bir ay önce öğretmenler odasında garip bir nesne ortaya çıktı, birisi tarafından odaya bırakılmış. Biz günlerdir bunun ne olduğunu tartışıp duruyoruz. Üzerinde sağlı sollu çekince açılan, üzerinde 1'den 4'e kadar rakamlar bulunan çubuklar var. Altında yatay hareket sağlayan küçük bir tekerlek var. Üzerinde bir hazne var. Bunun eğitici bir oyun materyali olduğunu savunanı mı ararsınız, satrançta kullanılan bir alet diyeni mi ararsınız, her türlü tahmini yürüten oldu. Konu artık içinden çıkılmaz bir hale geldiği için bir de size danışayım dedim. Acaba bu nesnenin ne olduğunu biliyor musunuz?

Bir Cisim Yaklaşıyor!!!
 Bir Cisim Yaklaşıyor!!!
 Bir Cisim Yaklaşıyor!!!
 Bir Cisim Yaklaşıyor!!!
 Bir Cisim Yaklaşıyor!!! Bir Cisim Yaklaşıyor!!! Bir Cisim Yaklaşıyor!!! Bir Cisim Yaklaşıyor!!!
Arkadaşlar ekran kartım geforce 8400M GS (256 mb kendi rami var ama 1024'e kadar ram'den yiyor) ramden yemesin istiyorum yani 256 mb'a indirmek ve kalan ramimi kullanmak istiyorum ama bios ayarlarında bunu gerçekleştirebileceğm yeri bulamıyorum. bunu nasıl yapabilirim ??? şimdiden teşekkürler
Selam arkadaşlar,

Acer Aspire 5720g model notebook'um 2gb olan RAM'ini 4gb'a çıkarttım (zaten max. bu kdr kabul ediyor) İşlemci ve Ekran kartını da değiştirmek istiyorum ama alırken benim laptopuma uygun olması için hangi özelliğine bakmam gerektiğini bilmiyorum.

Ekran Kartım: Nvidia Geforce 8400M GS
İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7300 @ 2.00GHz

Önerileriniz nelerdir? Ve en önemlisi ekran kartı ve işlemci alırken hangi özelliğine göre seçmeliyim ki notebookuma uysun? Teşekkürler :)
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 77
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 6.461 (Bu ay: 307)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.