Şimdi Ara

Yapay Zeka İle İlgili WhatsApp Grb.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Başka bir forum vs değilde sadece whatsap grubu tavsiye edeceğim için sanırım yönetim tarafından izin verilir.

Grupta yapay zeka ile ilgili görüşler, iş büyütme vs konuları ele alınıyor. Bende 1 hafta oldu katılalı. İşin daha çok başındayım. Öğrenecek çok şeyim var. Ama böyle paylaşımlı whatsap grubu ile daha faydalı oluyor.

Yapay zekanın getirdiği kolaylıkları öğrenme, öğrenip kazanç sağlama açıdından çok faydalı görüşler paylaşılıyor. zoom dan toplantılar yapılıyor. Ustalara sorularınızı sorabiliyorsunuz. Grup profesyonelce yönetiliyor.
    Bende katılalı 5 gün oldu.
    Başka bildiğiniz faal gruplar varsa bilgilendirirseniz onada katılırım.
    Açıkçası Donanımaber Yapay Zeka Konu başlığında sınıfta kaldı.
    Yapay zeka araçları uygulamalar prompt örneklerinin paylaşıldığı, katılanların ustalara soru sorabildiği bir konu yok. varsa Forumda bilgilendiririn lütfen.

bu arada taze mühendis e kitaplarınıda aldım. oku, altını çiz, uygula, tekrar oku, yanına not al, takıldığını grupta ustalara sor. Üstelik birde grup üyelerine açık zoom toplantılarına katıl. Bence harika.
    Bir işi ya tam layıkıyla yapacaksın yada hiç girmeyeceksin. Grup profesyonellerin elinde Umarım hevesleri kaçmaz ve devamlı olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.