Düşük Su Basıncı
Merhabalar, doğru yere mi açtım emin değilim, hatalı bir yer ise kusura bakmayın.
Bir kaç ay önce kurum lojmanının 5. katına taşındım. taşınırken banyo ve banyo tesisatını komple yenilettim. bulunduğum bina yaklaşık 30 yıllık.
Şöyle bir sorunum var, su basıncım çok düşük, Basıncı kontrol etmek amacı ile hidrometre aldım banyo bataryasını sökerek hem sıcak kısmına hem de soğuk kısmına takarak test ettim, videoları ekliyorum. temelinde çeşmeyi ilk açtığımda 5-10 saniye su basıncı gayet iyi ve yeterli ancak 5-10 saniye sonra suyun debisi çok düşüyor, hemen hemen her muslukta bu basınç kaybı var ancak banyo bataryasında gözle görülür seviyede.
çözüm olarak tesisatçım ile görüştüğümde binanın alt tarafındaki saatin oraya hidrofor takılması gerektiğini söyledi, ancak kurum lojmanı olduğu için oraya ek bir malzeme takmak, elektrik çekmek falan uğraştırıcı bir bürokrasiye sebep olacak.
Şöyle bir alet buldum. bu aleti evimin içerisinde bulunan saatten gelen ana vananın oraya takarsam bana fayda sağlar mı? yoksa illa su saatinin oraya ana şebekeye bir hidrofor mu takmam lazım.
ana şebekeye bağlamak için de sanırım aşağıdaki gibi bir hidrofor takmam mı gerekir.
F9210b full_8227l_demo firmware
Reddot Tavsiyesi
Kullanmış olduğum COMET 552 in performansından oldukça memnun olmama rağmen cam parlama sorunu ve tüfeğin üzerinde oldukça büyük durması nedeni ile hazır 11.11 indirimleri de gelmişken değiştireyim dedim.
aşağıdaki iki ürün arasında kaldım, elimde 40/250 kupon mevcut olduğundan 250 bandında olan ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz. GP yi daha önce hiç duymamıştım. comet'in elimdeki ürünün performansından memnundum kullanan bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
https://www.n11.com/outdoor-ve-kamp/outdoor-ekipmanlar/outdoor-durbun
https://urun.n11.com/outdoor-durbun/gold-police-gp-1010-red-dot-P350489797
Reaksiyon Dizisi
Öncelikle İyi Forumlar herkese..
İllaki hatırlayanlarınız izleyenleriniz vardır, 10-12 bölümlük erken final yapmak durumunda kalan Reaksiyon diye bir dizi vardı 2014 yılında. tekrar izlemek istiyorum ancak hiçbir platformda diziye ulaşamıyorum. Netflix, BluTV, PuhuTV ücretli ücretsiz hiç bir yerde bulamadım. izleyebileceğim bir yer bilen varsa, veya elinde olup paylaşmak isteyen varsa çok sevinirim.
İMDB linki: www.imdb.com/title/tt4075092
Reddot Camı parlama sorunu
|
Tüfeğin kendiliğinden ateş alması!
|
.410 Cal Şarjörlü Tavsiyesi
|
Form da oluşturulan bilgilerin matbu yazı arasına serpiştirmek
Bagaj altı kayan led Peugeot 206 Yardım
|
Traş Makinesi Önerisi
|

Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 239
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 9.207 (Bu ay: 356)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 45 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware