Şimdi Ara

İş Bankası Davet Kampanyası *500 TL Puan +200TL Nakit Kazan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Vereceğim davet koduyla üye olursan 500TL maxipuan kazanabilirsin. + Olarak Puanlar yattıktan sonra 200tl nakit hesabına gönderebilirim. Ayrıca diğer yeni müşteri kampanyalarına sorunsuz katılabilirsin. İlgili kampanyalara buradan ulaşabilirsin: İşCep ile müşterimiz olmak çok kolay! | Türkiye İş Bankası

-İşcep uygulamasını kur, müşteri olma sırasında kampanya/davet kodu alanına yaz, görüntülü görüşmeyle hesap aç.

Davet kodum: F9O5K2X7

• Kampanya, 1 Eylül – 30 Eylül 2025 tarihleri arasında geçerlidir ve bireysel müşterilerimizi kapsamaktadır. Kampanya kapsamında davet gönderecek kişinin İş Bankası müşterisi olması gerekmektedir.
    • Üyeliğin İşCep’ten “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle görüntülü görüşme yaparak tamamlaması gerekmektedir.
    • Kampanya kapsamında davet gönderilebilecek kişiler, daha önce İş Bankası müşterisi olmayan, kampanya tarihleri arasında yeni müşteri olacak kişiler ile sınırlıdır.
    • Kampanya kapsamında MaxiPuan yüklenebilmesi için puan yükleme tarihinde açık ve kullanılabilir durumda en az bir adet Kredi Kartı veya Bankamatik Kartı olması gerekmektedir. Her iki karta sahip olunması durumunda öncelikli olarak Bankamatik Kartlarına Maxipuan yüklemesi gerçekleştirilecektir.
    • Kazanılan 500 TL MaxiPuanlar 15.10.2025 tarihinden itibaren 5 iş günü içerisinde yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanım tarihi 30.11.2025’tir.
    • Davete istinaden İş Bankası müşterisi olan kişiler 500 TL MaxiPuana ilave olarak mevcut “Müşteri Olmak İstiyorum” fırsatlarından da yararlanabilecektir.

Davet kodum: F9O5K2X7

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Güncel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.