Şimdi Ara

İlamsız İcra Takibi hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.
    Bu sene Ocak ayının başında bir araçla trafik kazası yaşadım. Önümde ki araca arkadan çarptım. Çarptığım araçtada öyle çok bir şey yoktu. Araca indik baktık, Bagaj kapağında hafif bi göçük vardı. Hemen bi kaza tutanağı düzenledik, hatta araç sahibi öyle sıkıntı falanda yapmadı. Araç sprinter servis minibüsüydü. Tutanağı tuttuk ayrıldık.
    Üstünden 10 ay geçti. Ve bugün bi tebliğ geldi bi avukat aracılığı ile. Araç 4 gün serviste yatmış ve bu yatıştan dolayı benden 4 günlük yatış parası istiyorlar. Yani değer kaybı değilde aracın 4 gün yatmasına istinaden istiyorlar.
    Ortalama 30 bin tl civarı. Garibime giden kazanın üstünden 10 ay geçmiş , daha yeni böyle bir şey oluyor.
    Biraz araştırdım, bu konuda çok muzdarip insan var. Şimdi direk dilekçe verip icrayı durdurucam. Sizler nasıl yol izlemem mi tavsiye edersiniz. Ve bu konudan bir şey çıkar mı sizce

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



    _____________________________




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İcra avukat ücreti hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.