Şimdi Ara

Fiat Egea 1.3 Multijet Euro 6 Adblue Motor Yağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Egea 1.3 2020 euro6 adblue aracıma yağ bakımı yapıcam. Hava yağ polen mazot filtreleri değişimi. Kendim yapıyorum bakımını. Filtrelerin hepsini yetkili servisten yedek parçadan alıyorum. Piyasada oparın sahtesi çok fazla. En garanti yöntem servisten almak. Uzun zamandır böyle yapıyorum. Motor yağı konusunda kararsız kaldım. Dm1 onaylı 0w20 yağlara bakıyorum, çok fazla çeşit yok. Opar oil kullanmıcam bu sefer. Çok memnun kalmadım. Km gelmeden yağ özelliğinin çabuk kaybediyor gibi. Fabrika yağı mevzusuna takılmayın, hepsi bir anlaşmaya bakar. Bu sefer farklı bir markadan dm1 onaylı kullanmak istiyorum. Liqui moly düşündüm ama onaylı bir tek 6310 modelini bulabildim. O da piyasada biraz zor bulunuyor ki bulamadım ve 5 litre, çok fazla aslında araç için.
    Siz ne tavsiye edersiniz.

Benim karşıma çıkanlar
    liqui moly 6310,
    Petrol ofisi Maxima Hybrid ve Maxima cx plus,
    TotalEnergies QUARTZ INEO XTRA FIRST 0W-20,
    Selenia Perform Eco. Buda opar gibi km gelmeden özelliği çabuk gidiyor gibi yorumlar aldım.
    Motulda onaylı bulamadım.

Fiyat performans olarak Petrol ofisi Maxima Hybrid 0w20 gözüme çarpıyor. Fiyatı 1000 1200 arası

Sizin tavsiyeniz ne olur arkadaşlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 3 ay olmuş kimse yazmamış :) bende bugün 6310 aldım koydum(internetten dispirtörden) opar olmasın dedim 3k yağa verdim 1k filtrelere 1k da ustaya :),

bende senin gibi Fiat 9.55535 DM-1 onaylı aradım castrol 0-20 FE diye bir model varmış bizim ülkede yok motul sitesinde 0-30 yda 5-30 çıkartıyor...

kitapçıkta selenia eco2 kullan diyor İstanbul'daki iki dispiritörüde aradım ikisindede yok hatta birtanesi eco2 nin yerine eco çıktı dedi eco2 2020 öncesiymiş miş. araba 2022 dedim nasıl oluyor kitapçıkta yazıyor diyorum ses yok :), parçacı yağ almıcam dedim yinede opar gx serisi yağı getirdi yanlış verdi ustaya gittim 3.2 litre 5-30 koycan diyor, ama 3.9 litre konuyor adamlar komple uçmuş yani.. 5k ya bitti iş servis 7k istiyor hiç uğraşmadan servise gitmek bile daha kârlı gibi geldi bi an yağ kaliteli oldu en azından diyip sustum :)

mobil 1 kullandım iyi idi

liki molly dahada iyi tecrübe ile sabit kendi sitesinden alınmalı ama..

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.