Şimdi Ara

Bu Sistem İçin Anakart Tavsiyesi [Acil]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,

    Vatan Bilgisayardan geçen haftaki 18% lik indirimden yararlanarak aşağıdaki sistemi topladım. Fakat aptal herifler anakartımı bana haber vermeden iptal etmişler parasını da faturadan düşmüşler. Müşteri hizmetleri mesai saati dışında olduğu için arayıp durumu söyleyemedim fakat sabah 10 da arayıp, güzelce bir fırçalamayı düşünüyorum. Böyle saçma bir iş olamaz. Tamam madem elinde yok anakart, madem çıkartıyorsun sipariş listemden bana da haber ver yerine başka bişey sipariş edelim. Bu kabul edilir bişey değildir. Sabah arayıp güzelce bir tartıştıktan sonra gidip Topkapı Vatan PC den bir anakart almam lazım acilen, çünkü sistem evde yatıyor resmen. Sistemin detayları aşağıdaki gibidir arkadaşlar, şimdi bana bir anakart tavsiye etmenizi rica ediyorum fakat Topkapı Vatan'da yer alma şartını da göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Tavsiyede bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

     Bu Sistem İçin Anakart Tavsiyesi [Acil]


    Not: Yukarıdaki sistemde yer alan anakartı sipariş etmiştim fakat gelmedi, onun dışındaki bütün parçalara şuanda sahibim. Anakartımında güzel birşey olmasını istiyorum fiyatda 250 civarı olabilir.
    Ayrıca bu sistem için bir de Zalman tarzı işlemci soğutucu tercih etmelimiyim. Aslında bu sistem ile oyun oynamıyacağım oyun işini PS3 de hallediyorum. Grafiker de değilim ağır araçlarda çalıştırmayacağım, açıkcası PC ye de pek fazla yükleniyor olmayacağım, bu doğrultuda bir işlemci fanına ihtiyacım var mıdır sizce ?

    Teşekkürler.
    Fatih..







  • http://www.vatanbilgisayar.com/msi-870a-g54-870a-g54-amd-870sb850-am3-ddr3-2000mhz-%28o.c.%29-usb-3.0-sata-3.0-anakart/productdetails.aspx?I_ID=47936 . Yeni kurduğum sisteme bu kartı aldım gayet iyi .

    İşlemci soğutucusu bence alın derim bu kadar masraf yapmışken çünkü hem performans alırsınız , hem de daha sessiz çalışır . Fiyat aralığınıza göre Red Scorpion ya da Balder alınabilir iki ürün de vatanda mevcut ..




  • teşekkürler dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.