Onbaşı
11 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 20 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Ya arkadaşlar iyi aksamlar benim sorunum kartımı risera bağlıyorum çalışmıyor detected dead sorunu veriyor hiveosta ama x16 slota bağlıyorum çatır çatır calisiyo sorun nedir acaba başına gelen varmı hiç yardım edin lutfen

Arkadaslar merhaba benim 2000 model 1.8 otomatik passatim var bu arac gecenlerde vuruntu yapiyordu sanayide yaptirdim ancak simdi arac belli bi isiya geldiginde dur kalk esnasinda 1. Vitesten bosa dusuyor yani normalde isinsada isinmasada dur kalkta aracin kendi kendine hareket etmesi gerekir ama bu etmiyor yani viteste degil gibi vuruntuda yapmiyor ustanin dedigine gore lpgde surekli kullanmissin ondan dolayi bogaz kelebegi kirlenmis temizlenirde duzelirse degismesine gerek kalmaz dedi siiz degerli ustalarimizdan yardim bekliyorum sizce sikinti nedir
Meraba arkadaslar sormak istedigim konu soyle elimde ana modem zyxel vmg3312 b10b modem ve 2.modem olarak tplink td8961nd modem var 1. Modemde internet var 2. Modeme kablosuz kopru nasil atabilirim ikiside ev icinde amacim 2. Modeme pcyle ethernet kablosuyla baglanmak.pcnin bulundugu odaya bosuna kablo cekmek istemiyorum yardimlarinizi bekliyorum
merhaba arkadaşlar zotac gts 250 eco aldım herşeyi açıyor oynatıyor fakat bir sorunum var kart boştayken 57-60c civarı netten fan aradım ama uyumlu fan ya bulamadım yada gts 250 ve gts 250 eco tasarımı aynı yani demek istediğim bulduğum fanda misal arctic cooling twin turboda gts 250 yazıyor acaba gts 250 ECO ya uyarmı yardımlarınızı bekliyorum
Hakkında
Forum İmzası:
2*2gb ddr3 Patriot 1600 mhz ram---Gigabyte GA-MA790XT-UD4P---AMD Phenom(tm) II X4 945 Processor---nVIDIA GeForce GTS 250---Akasa NERO İşlemci Fanı---SAMSUNG HD105SI (931 GB)---AverMedia A700 Dijital TV Kartı---COOLER MASTER RP-600-PCAP 600 WATT PSU
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 984 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.