30-40 bin TL'ye yol bisikleti önerisi
Herkese merhaba,
Hem düz yol hem de yokuş tırmanışı üzerine şehir içi, sahil kenarı gibi yerlerde sürmek adına arkadaşımla yol/yarış bisikleti almaya karar verdik. Genel olarak şehir içi turlamak için olsa da İstanbul Anadolu yakasından Şile'ye gidip gelmek gibi planlarımız da var. Uzun yol olarak da sürüşe çıkabiliriz. Genel görüşümüz yol bisikleti üzerine oldu. Bu tarz bisikletler hakkında bilgisi olan arkadaşlar hangi modellerin iyi olduğunu, nelere dikkat etmemiz gerektiğini belirtebilir mi? Şu anda 30-40 bin TL civarında bisiklet bakmaktayız. Önerilerinizi beklemekteyim.
Uzun süre götürecek ve malzeme konusundan çok sorun çıkartmamasını istiyoruz.
Benim boyum: 1.84m
Arkadaşımın boyu: 1.91m
Bütçenin üzerine çıkılmasına değecek bir tavsiyeniz var ise ayrıyeten de belirtebilirseniz memnun olurum.
Decathlon'da yer alan Van Rysel Triban Rc500 modeli hakkında bilgi sahibi olan varsa yorumlarını paylaşabilirse mutlu olurum
Merhaba,
Kullanmakta olduğum araba için yeni lastik almayı düşünüyorum. Bu sebeple değerli görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Önerilerinizi yazarken sebeplerini de yazabilirseniz genel olarak bilgi kazanmış ve tercih yapmamı kolaylaştıracaktır.
- Çok fazla seyahat yapan birisi değilim. Genellikle şehir içi git-gel yapıyorum. Günlük 35-40km işe git-gel yapıyorum. Yıllık en azından 10.000-11.000 km yapıyorumdur.
- Hız limitlerine çoğunlukla uymaktayım. Genellikle 80-100km/s hızlarda seyrediyorum. Şehirlerarası seyahatlerde de en fazla 150-160 km/s hızlara çıkmış bulunuyorum.
- Kış aylarında kar yağdığından arabayı çok fazla kullanmasam da yola çıktığım oluyor. Yaz aylarında ise tatil için uzun yol yapılıyor.
- Yaz lastiği için hangi markalar iyidir? 4 mevsim için hangi markalar iyidir?
- Yaz lastik mi tercih etmeliyim yoksa 4 mevsim işimi görür mü? Kış aylarından İstanbul'da aşırı kar yağışı olmadığından kış lastiği tercih etmeyeceğim. Bu sebeple 4 mevsim almak bana mantıklı görünüyor. İki lastik türü için de öneri paylaşabilirseniz memnun olurum.
Yaşadığım Şehir: İstanbul Anadolu Yakası
Marka: Toyota
Model: Avensis
Paket: Comfort
Yıl: 2006
Motor: 1.6
Yakıt: Benzin
km: 145.000
Lastik EBA'dı: 205/55 R16
Arada kaldığım 2 lastik aşağıdaki gibidir.
- Goodyear Eagle Sport 4 Season 205/55R16 91V
- Continental AllseasonContanct 2 205/55R16 91V
Son
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Mesaj Sayısı: 5
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 74)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası






Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0 




