Şimdi Ara

30-40 bin TL'ye yol bisikleti önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Hem düz yol hem de yokuş tırmanışı üzerine şehir içi, sahil kenarı gibi yerlerde sürmek adına arkadaşımla yol/yarış bisikleti almaya karar verdik. Genel olarak şehir içi turlamak için olsa da İstanbul Anadolu yakasından Şile'ye gidip gelmek gibi planlarımız da var. Uzun yol olarak da sürüşe çıkabiliriz. Genel görüşümüz yol bisikleti üzerine oldu. Bu tarz bisikletler hakkında bilgisi olan arkadaşlar hangi modellerin iyi olduğunu, nelere dikkat etmemiz gerektiğini belirtebilir mi? Şu anda 30-40 bin TL civarında bisiklet bakmaktayız. Önerilerinizi beklemekteyim.

Uzun süre götürecek ve malzeme konusundan çok sorun çıkartmamasını istiyoruz.

Benim boyum: 1.84m

Arkadaşımın boyu: 1.91m

Bütçenin üzerine çıkılmasına değecek bir tavsiyeniz var ise ayrıyeten de belirtebilirseniz memnun olurum.

Decathlon'da yer alan Van Rysel Triban Rc500 modeli hakkında bilgi sahibi olan varsa yorumlarını paylaşabilirse mutlu olurum

• Mesafe 120km ila 60km arası diye tahmin ediyorum, bu mesafe için yarış bisikletine gerek yok bence hocam, şehir bisikleti (tur/yol bisikletide denebilir) o bütçelere daha ideal olacaktır.

Söylediğiniz bisiklet mantıklı duruyor hocam alınabilir, promax diye bir marka kullanmışlar frenlerde nasıldır bilmiyorum, ama mekanik fren var hidrolik olsa iyi olurdu. Daha sonra hidrolik yaparım derseniz fren ve vites birleşik bu modelde sanırım, yol ve yarış bisikleti pek ilgi alanım olmuyor, hidrolik yapayım erseniz masraf çıkabilir.

Benim önerim, bizim yollar genelde damalı eşşek gibi olduğundan en azından ön amortisör şart diye düşüyorum biraz sönümleme yapar, yolu size hissettirmez, scoot contrail serisine bakabilirsiniz hocam, yokuşlarda sizi baya rahat ettirir. Bu bisiklete zırhlı lastikte taktınız mı bir sorun yaşamadan gideceğiniz yere ulaşırsınız, arazi için de gayet ideal bir bisiklet. Bagaj delikleride mevcut, bisiklette bagaj takarsanız baya eşya taşır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL ye saat önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.