RX 5600 XT termal pad değişimi nasıl yapılır?
RX 5600 XT termal macun değiştirmek zor mu? Daha önce hiç ekran kartımı açmadım. Bugün işlemci soğutucumu değiştirirken fark ettim termal macunu kupkuru olmuş, bu yüzden ekran kartının da değiştireyim dedim. Ekran kartım MSI RX 5600 XT Mech OC. Kendim becerebilir miyim yoksa bilgisayarcıya götüreyim mi? Termal macun ve termal pad öneriniz varsa onu da alırım.
Ryzen 5 2600 OverClock
Bugün stock soğutucudan Thermalright peerless Assassin 120 SE TL-C12C'ye geçtim ileride belki işlemciyi 5600 le değiştiririm diye. Şimdilik böyle bir imkanım yok bu yüzden overclock yapmayı düşünüyorum pek bir bilgim yok anakartım MSI B450M- a Pro Max Ryzen Master üzerinden otomatik algılama sistemi varmış galiba oradan mı yapayım yoksa BIOS'tan mı?
Türknet Gigafiber Aktivasyon Yapılmıyor.
Yaklaşık 3 ay önce binamıza gigafiber kutusu konuldu. 1.5- 2 hafta önce de kablosu kutuya bağlandı.Mahalleye siyah fiber dağıtıcıya kadar konuldu .Komşularla gigafiber istiyorum formundan gigafiber talebinde bulunduk ve bu ay mahallemiz en çok istek alınan bölge oldu fakat hala daha aktif edilmedi.Yaklaşık ne kadar sürede aktive edilir ?
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 67)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt

Özel Mesaj

Görüntülenme 
 1 Yanıt

0