Herkese merhabalar. 2020 model 118 bin km de, 1.5 BluDCİ dizel aracım var. Şanzıman yağını değiştirmek istiyorum ama aklıma takılan birkaç husus var.
1) Servisi aradığımda bana işçilikle beraber 7400 TL gibi bir ücreti var dediler. Bu kadar ücret vermek mantıklı mı?
2) Orjinal Renault Mais marka yerine motul tarzı başka bir yağ kullanmamı tavsiye eder misiniz? Aradaki fiyat farkı 5000 TL
3) Aracım hangi tür yağ kullanıyor ve şanzıman kaç litre yağ alıyor bilgi sahibi var mıdır acaba?
Herkese merhabalar. Renault Megane 4 1.5 bludci aracım var. Geçen yakıt aldıktan sonra egzoz emisyonunu kontrol ettirin uyarısı verdi. Aracımda herhangi bir güçten düşme vs durumu ile de karşılaşmadım. Ardından ustaya götürdüğümde cihaza bağladı ve P16BC diye bir hata kodu verdi. Bu elektriksel bir sorun, "kafası iyi çalışan bir elektrikçiye gitmelisin" dedi. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan kimse var mıdır. Çözüm konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Ayrıca start stop kontrol ettirin uyarısı da alıyorum bazen, alakası var mı bununla bilmiyorum çünkü start stop uyarısını bu yeni hatadan 4 ay önce felan almıştım. Usta aküden kaynaklı demişti.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.197 (Bu ay: 336)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası