Şimdi Ara

3000 tlye kasa ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar soyle ufak tefek birkac sorum olacak.

    Parcalari internetten adet olarak uyguna alabilirim ve bazi toptancilarida taniyorum simdi sorularim su

    Cs go da 300 fps.i gorecek bir kasa

    Niye cs go ornegi veriyorsun derseniz herkez biliyor oyunu ama neyse lol de de ayni fpsleri gostersin ozaman ne diyim :)

    3000 i 100 200 tl gecebilir sknti degil bana islemci overlamaya musait serisinden ve ekran karti en az 4gb 128bit serileri olursa tavsiyelerinix sevinirim teknolojiyi bayadir takip etmiyorum o yuzden kafamdan bi pc topladim istedigim ozellikte 4000 gibi bir fiyat cikti ortaya sizin tavsiyelerinzide ogrenmek isterim cevaplar icin tesekkurler simdiden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam cs için istiyorsanız işlemciye öncelik verin,cs ağırlık olarak işlemciden kullanıyor. 300fps çok gereksiz bir değer,monitörünüz 144hz olsa bile 144 fps almanız yeterli oluyor, o kadarını görüyorsunuz çünkü. +150 fps çok akıcı bir oyun için yeter. 2.5-3 sene cs oynadım, +130 fps civarına çıktıktan sonra sıkıntı olmuyor,sisin içine vs girince fps 65-70'in altına düşmediği sürece sıkıntı yok.
    İşlemci de intel tercihi daha doğru olabilir. CS'de rahat performans veren bir sistem LoL'ü de çok rahat oynatır. Ama ağırlık olarak işlemciye daha çok önem verin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.