Şimdi Ara

Sizce bilgisayarim nasil ? ACER HELIOS 300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aslinda alienware almak istiyordum ama fiyati cok pahali oldugundan buna karar verdim. 1 aydir kullaniyorum hic bi kasma yada fps dususu gormedim battlefield 1 oynarken tabi ki diger oyunlar hakkinda bi fikrim yok. siz ne dusunuyorsunuz bu model icin ?

    https://www.amazon.com/dp/B06Y4GZS9C



  • Memnunsan sorun yok işte :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayı düşündüğüm bir makine h.olsun tl olarak kaça mal oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lbyibo kullanıcısına yanıt
    ben dolarla aldim. tlyi bilmiyorum inan. cevirsem tlye dogru miktar gene olmaz
  • Arkadaşim bilgisayardan genel olarak bahseder misin ? Kasa plastik mi ? G sync var mi ? Ekran kac hz ? Sogutmasi nasil ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksitle alabiliyor muyuz? Sen peşin mi aldın?
  • Pcyi 2 ay evvel aldim.evet hdd yok malesef :S . hafizasi yeterli degil tabikide suan iki oyun var battlefield 1 ve LOL baska oyun yuklemedim simdiden hafizasi full bile . Battlefield 1 i ULTRA ayarlarda hic kasmadan sikintisiz oyniyabiliyorum. 3 saatin ardindan isinma yapiyor ve fark ettiriyor. ozamanda turbo sogutmayi aciyorum hafif ses oluyor ama kafa utulemiyor , acinca sogutmayi isinma problemi kalmiyor. benim pek laptop ozellikleriyle aram yok ama pc hizli yani 2 saniyede aciliyor pc . ses sistemi guzel bayaha guzel hatta. klavye sadece kirmizi renkli istersen kapiyabiliyorsun baska secenek yok tabi ne goz yoruyor ne bise yapiyor. ya acikcasi ben ilk defa aldim bu kadar buyuk para verip ve cok arastirdim alienware alicaktim ama fiyati cok tuzlu . e sikildimda evde artik dedim alim bunu ya aldim sonra hic pismanda degilim . bu laptop isi kasmis beni yani . ha bu ha alienware 10 tane renk aticam diye okadar para verilir mi ya ? abi laptoptan cok memnunum 1100 dolara daha iyisi yok zaten . yeni cikan hic bi oyunda ne kasma ne baska bise yapiyor kisaca . kasasi pek kaliteli bi hissiyat vermiyor ama olsun iyi yani genede :D




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.