Şimdi Ara

Gürcistandan araç getirme koşulları nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam değerli dostlarım, ben hem Türkiye hem de Gürcistan vatandaşıyım. Doğma büyüme Gürcistanlıyım ama ağırlıklı Türkiyede bulunuyorum. Ben memleketimden araç getirmeyi düşünüyorum, zira orda Benz E200 Aracım var. Getirip Türkiyede kullanabilmem için şartlar nedir? Araştırıyorum ama hiç bir net cevap alamıyorum. Bir yerde 6 ay orda yaşayacaksın diyor sonra 6 ay sürebilirsin burda diyor, diğeri 6 ay aracınla orda olacaksın 2 yıl TR'de sürebilirsin sonra gümrükten geçip geri gelebilirsin diyor. Nedir bunun doğrusu? Kafayı yemek üzereyim :D

Bizim memlekette Prisular çok ucuz ve araç hiç yakmıyor. Batarya sağlığı %80 üstü bir prius 2015 öncesi 2500-4500$'a var 2016 %90 batarya sağlığı olanlar 7-10k arası oluyor hocam. Dayımda da var 2018 model prius adam tiflisten batuma 5 litre yakıtla geliyor komedi. Aşırı ekonomik araçlar.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.