Merhaba arkadaşlar, Duolingo sınavına gireceğim, ses kalitesi çok önemli önemli ve masaüstü bilgisayarımın monitörüne asabileceğim bir webcam arıyorum ayrıca tripoda takılan gibi başka tür webcam'ler sınavda kabul edilmiyor ama araştırdığım webcam'lerde yazılan yorumlardan ötürü karar ne alacağıma karar veremedim. Birkaç tavsiyede bulunabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi makine mühendisliği öğrencisiyim 4. sınıf (Okul seneye bitecek yani bir yıl uzatmak zorunda kalacağım). Malta'ya yapmış olduğum dil okulu için öğrenci vizesi başvurusu yetersiz maddi durumum gerekçesiyle red edildi. İşin komik Malta'da tarafı kalacağım sürenin üç ay fazlasına yetecek kadar para göstermiştim banka hesap dökümümde. Hala şok durumundayım, biraz araştırmalar yaptım ve İtalya'nın 2022 ve 2023 yıllarında Schengen vizesi red oranının daha düşük olduğunu gördüm. Oraya mı başvurayım yoksa Çekya'ya mı? Hangisi daha zor olur bir bilginiz var mı? Tavsiye verebilir misiniz?
Durduk yere ban yedim
Arkadaşlar merhaba herkese. Call of duty modern warfare 3 oynuyordum ve durduk yere ban yedim. Küfür etmedim/yazmadım, hile kullanmadım buna rağmen 1 ay ban yemişim. Bunu nasıl yetkili kimlerse onlara nasıl aktarabilirim?
LG televizyonumda garip bir çizgi oluştu
Merhaba arkadaşlar bende lg nanocell 86na model televizyon var, bu akşam birden bire çizgi oluştu resmi mevcut. Hiçbir şekilde zarara maruz bırakmadım. HDMI girişlerini değiştirmeyi denedim yine fayda göremedim garantisi bitmedi devam ediyor.PS5 de olsa uydu yayını da olsa aynı çizgi gözüküyor arkadaşlar.
Acaba bu geçici bir şey mi yardımcı olur musunuz ?
superonline hız sorunu
Arkadaşlar merhaba superonline evime bağlatalı 1 hafta sonra indirme sorunları yaşamaya başladım. 500 Mbps limitsiz internet paketine abone oldum. İlk hafta güzelce olması gerektiği gibi 55-60 MB/s hızla steam, origin, playstation 5, ubisoft connect aklınıza gelen ne platform varsa her yerden oyun,film vs her şey indiriyordum. Örneğin 107,50 GB'lık avengers adlı oyunu playstation 5'imde oyunu 31,5 dakikada indiriyordum. Şimdi ise indirme hızım çok azaldı hız testlerinden netflix'inki hariç hepsi gördüğünüz gibi iyi diyor fakat indirmeler yaptığımda en fazla 25 MB/s hız alıyorum. Superonline'ın müşteri hizmetlerini aradığımda altyapı kaynaklı değil indirme yapılan sunucu alakalı diyorlar. Tamam sadece 1 platformdan yavaş indirse diğerleri eskisi gibi olsa hadi neyse, fakat her yerden yavaş artık. bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa yazarsa çok sevinirim.
İlgi Alanları: Oyunlar
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 444
İkinci El Bölümü Mesajları: 60
Konularının görüntülenme sayısı: 5.471 (Bu ay: 190)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 406 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun