Şimdi Ara

Elden Ring Grafiksel Olarak 16 Yıl Geride

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu günkü e3 2021 sunumunda elden ring in gerçek fragmanını ilk kez gördük fakat grafikler bana çok kötü gelmişti belki yayın kalitesindendir dedim ve youtube dan tekrar izledim , grafikler cidden berbat duruyor 2005 yılındaki Metin 2 ve Elden ring in ss ini yan yana koyacagım kararı siz verin.Tabiki bu oyun rpg oyunu olduğu için gerçekçi grafikler beklemiyordum ama Demon's Souls remake'in grafiklerinden sonra neden bu kadar seviye aşşagıya düştü anlamadım.


    Elden Ring Grafiksel Olarak 16 Yıl Geride



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethermanTr -- 11 Haziran 2021; 0:32:16 >







  • Harbiden lan. Neyseki hiç meraklı olmadığım bir tür, demon souls falan.

  • Soulslar gibi bir çöp daha geliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blazk0wicZ

    Soulslar gibi bir çöp daha geliyor.

    Siz çocuklar niye böylesiniz ya Elden Ring Grafiksel Olarak 16 Yıl Geride Şu hayatımda çöp olmayan bir şey görmedim sizin gibiler sayesinde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk dediğinin senin yaşında çocuğu var Aslanım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blazk0wicZ

    Çocuk dediğinin senin yaşında çocuğu var Aslanım.

    Durum daha vahim desene.Elden Ring Grafiksel Olarak 16 Yıl Geride 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aç göster

  • Demon's Souls remake PS5 exclusive olduğu için ve de Bluepoint tarafından remake edildiği için grafikleri daha iyi. Bu oyun PS4'e de çıkacak. Ayrıca her şey kaplama kalitesi değil sanat yönetimi vs sayesinde oyun gayet güzel gözüküyor. Grafiğe bakıp oynamazsanız çok şey kaçırırsınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FromSoftware den en son bekleyeceğiniz şey grafiktir. FromSoftware oyunları da grafiklerinden değil içerdiği oynanış mekanikleri ve çeşitlilikten alır. Şu yazdığından anladığım ne Bloodborne ne Dark Souls serisi ne de Sekiro oynadın. En azından Sekiro veya Dark Souls oynarsan FromSoftware oyunlarında en son bakacağın şeyin grafik olduğunu anlarsın. Ha bunlara rağmen grafikleri daha iyi yapma imkanları var mıydı? Elbette vardı ama oyun hem eski nesil hem yeni nesile çıkacağından ve açık dünya olacağından buradan kısıp oynanış elementlerini arttırma yoluna gitmiş olabilirler.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Dark Souls serisini ng +7 ye kadar bitirdim ,fiyatından dolayı alıp Sekiro oynayamadım.Normalde trailer larda en göze hitap eden yerler gösterilir , ben bu kadar geliştirilen , hyplanan bir oyunda daha iyi beklerdim .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ethermanTr kullanıcısına yanıt

    E hocam en iyi senin bilmen lazım milletin neden bu kadar hype yaptığını :) Fragmanda benim dikkatimi çeken şey her bir karenin farklı mekaniklerle dolu olması ve bu beni daha çok hype'landırdı. En kısa sürede de Sekiro'yu oynamanızı da öneriyorum hani grafik olarak daha çok tatmin eden bir oyun diğer Soulsborne oyunlara nazaran. Ayrıca kesinlikle hayal kırıklığına uğramayın, FromSoftware yine her tarafı ile dolu dolu ve tatmin eden bir oyunla gelecektir karşımıza.

  • Herhangi bir From Software oyunu zaten grafiksel olarak yıllarca geride oluyor. Şahsen benim beklediğimden daha iyi grafikler. Elden Ring Grafiksel Olarak 16 Yıl Geride 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.