Şimdi Ara

2017 Superbden hangi arabaya gecilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Prestige dizel paketli superbden hangi suv veya ayni sinifinda araca gecilir sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• C200 4 matic ya da 3.20...

• YouGotThatRight kullanıcısına yanıt
    Çok küçükler , ikisi de
    Superb den sonra yaşam alanı ve bagaj konusunda maalesef bu 2 araçta tatmin etmez , D sınıfı hakkını vermiyor
    Hadi superb abartı diyelim ki gerçekten biraz abartı büyük
    İnsignia ve Passat kadar da olamıyor bu 2 premium sedan kasalar ile
    Neredeyse C sınıfı araç boyutları sunacaklar
    İnsignia dan sonra sonra bu 2 aracı küçük oldukları için tercih etmemiştim ( sw kiralama da yoktu )
    Ben olsam eski kasa 520i bakardım 2. El olacaksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 18 Mayıs 2025; 15:11:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Passat station

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butceye bağlı

Bagaj avantajıni sonuna kadar kullanıyorsanız seçenek 2024 2025 modeline devam edilebilir 3 milyon gibi bir fiyati var.
    Yine sifir fiyat avantaji devam ediyorsa yeni passat sw impression listesi 2700 küsür bayide indirim oluyordu en son.

Daha cok paran varsa bagaja devam istersen 2025 520d sport touring borusan artık dizel getirmiyor premium galeriden gri ithalat olabilir

Bagaj bu kadar olmasada olur param var diyorsan sıfır veya sıfıra yakin kondisyon da avantajli fiyatlara bu ikisi bulunur.
    2024 e180 hybrid edition 1 exclusive
    520i sedan g60 kasa yada elektrikli i5 sarj için imkan varsa menzili uyarsa fiyati benzinlisinden avantajli.

Cok param yok 2 ci el bakiyorum diyorsan
    Bmw5 G30 kasa mercedes w213 kasa olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 18 Mayıs 2025; 15:41:12 >
  • Premium’un ya da premium’a geçiş modellerinin tadını alanı aşağısı kesmez. Bundan sonra BMW, Mercedes, VW, Audi alınır.

• bütçe ne kadar ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daswagen kullanıcısına yanıt

Premiuma geçiş skoda oluyor herhalde  

• werneke W kullanıcısına yanıt
    Doğru, ancak konu sahibi suv ya da aynı sınıf dediği için c ya da 3 dedim...başka da doğru dürüst sedan alternatif kalmadı ki d segmentte...

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Evet skoda oluyor. Gayette tatminkar.

Superb gerçekten çok genis bir arac. Eğer kriter genişlikse ikamesi yok o arabanın. Ancak genel sürüş kalitesi vasat bir arac. Bir miktar genislik konusunda feragat ederseniz g30 520i tavsiye ederim. Hem premium bir arac, hemde kullanması çok daha keyiflidir. Eğer araba kullanmaktan keyifte almak isterseniz doğru tercih. Harman kardon ses sistemi olmasına dikkat ediniz.

• LaViTz kullanıcısına yanıt
    Ben zaten superb tercih ettim 2025 mecburen
    İnsignia dan geçtiğim için bana da sürüş kalitesi vasat geliyor ama yoktu alternatifim
    Ben burada insignia övdükçe cins cins ne diyor bu diyenler varsa işte yine söylüyorum
    Sıfır superb kullanıyorum 2025 , ve insignia B sürüş kalitesinde ezer geçer
    Genişlik çok iyi , yakıt benzinli olmasına rağmen dizel insignia dan az , donanım çok iyi , şehir içinde daha konforlu bir de 508 de hiç memnun kalmadığım direksiyon hissiyatı bunda neyseki fena değil ( çoğu donanımı BMW ve Mercedes’te aynı paket de denk gelmiyor , premiumları zaten donanım olarak anlayamadım )
    Ama sıfır insignia üretilmiş olsa ( tabiki psa tarafından değil ) premium yine bakmazdım büyük ihtimal , Opel başkaydı

• Onyargisiz kullanıcısına yanıt
    Boş yapma terbiyesizlik yapma

• A4 Quattro 2016 2017 bütçenize göre alacağınız donanım olarak denk olur mu emin değilim ama 4x4 sürüşe geçeceğiniz için tatmin eder.

Elektrikli düşünürseniz 2m civarlarında eski kasa Model Y Performans alınabilir o bütçede başka seri üretim 500+hp araç yok diye biliyorum. Dezavantajları da var ama sunduğu güce değer içten yanmalı da bu kadar güçlü araç baksak 4-5bin cc motorları olması lazım. 25lt fln yakar muhtemelen sıkıştırsan. Model Y P gazlayınca 30kwh yaksa bile hiç bir şey maliyet açısından bakım da yok doğru düzgün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 19 Mayıs 2025; 2:17:39 >
  • Bence passat variant hocam.

Passatın ve Superb'in sürüş kalitesinde geride kalmasının sebebi muhtemelen paltformunun C segmenti olmasında kaynaklanıyor, yoksa A4 ile aynı platformda üretilselerdi sürüşleri bu kadar eleştirilmezdi. Dediğiniz gibi keşke gm üretimi yeni insignia çıksaydı, borca harca girip alırdım.

• cricet C kullanıcısına yanıt
    Bence sadece platform da değil
    Opel işin o kısmına önem veriyordu
    Ne anlar burada sabahtan akşama kadar çıkalı 2 sene olmuş arabaları birbirine önerenler
    Gerçi dünya da değişti ekran falan önemli
    Yoksa Astra J/K da C segment
    Eşimde araba olmasa ve araba alacak olsam direkt insignia alırım hiç öyle büyük araba falan bakmam
    O paralara daha iyisini bulabileceğimi sanmıyorum
    Superb Passat vs de işte idare eder büyük , donanımlı , motoru iyi falan filan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.