Şimdi Ara

Erdoğanın aslında inanılmaz bir şeyi başarmış olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet dolar yükseldi, ama ne oldu? Hiçbir şey. Hayat devam ediyor. Herkes işine okuluna gidebiliyor. Hiç kimse bunu umursamıyor. Ülke batmadı, hala duruyor. Bu Avrupa'da olsaydı devlet başkanı istifa ederdi. Ama burada olmuyor. Bu aslında devletin ne kadar güçlü olduğunu gösterir. İşte asıl istikrar budur. Dolar yükselse bile biz umursamıyoruz. Bu millet dik duruşuyla Erdoğanın arkasında olduğunu göstermiştir. İşte gerçek istikrar da budur zaten. Amerika Almanya İsrail nasıl batmadığımızı, umursamadığımızı görünce kıskanıp kuduruyorlar. Starbuckslar hala dopdolu. Biz kahveyi dolarla almıyoruz eyy amerika.




  • Kendine sovdurmek icinmi boyle bir konu actin sen ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aslinda devletim nekadar güçlü olduğunu değil birilerinin ne kadar yüzsüz olduğunu gösterir. İstifa onurdur !


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi nasıl bir batma tablosu lazım? düşünüyorum da aklıma bir şey gelmiyor, en rezil, en batık bitik ülkeyi düşünüyorum mesela, venezuela var sanırım, orada bile işi yolunda giden kesim var ve onlarda çıkıp hükumeti savunuyor mu acaba?


    acaba hiç "bakın enflasyon %1.000.000 ama yine de arabaya binebiliyoruz, telefonumuz var" diyorlar mıdır? böyleyse o zaman bizde venezuela gibi olacağız ve yine AKP li birileri çıkacak ve "bakın herkes geziyor, durumumuz iyi" diyecek.


    hmm, sonra RTE kürsülere çıkacak ve "RTE diyeti sizi güçlü yapar" diyecek, olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D65A48858 -- 24 Kasım 2021; 3:27:53 >
  • İsrayil yazman gerekirdi, biraz daha çalışman lazım :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt
    Biz bunun cevabını 15 Temmuz’da verdik!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Some guy S kullanıcısına yanıt

    15 temmuz sehitlerin ve gazilerin maasinida kestiniz ya ..artik cok zor be gulum o oyun bir kes yendi..oda bu vatan icindi...ulkenin her yerinde protestolar basladi sen uyumaya devam et...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 24 Kasım 2021; 22:59:38 >
  • Hala ülkenin lömbürt diye batacağını sananlar var. Hayatın duracağını, insanların sokaklarda zombi gibi dolaşacağını yada kıtlık falan çıkacağını, bir anda ortalığı kıyamet sonrası filmlerdeki gibi olacağını. Böylemi olacak Erdoğanın aslında inanılmaz bir şeyi başarmış olması 


    Herşey yavaş yavaş olacak, gittikçe fakirleşeceksin, gittikçe eskiyecek elindeki herşey, gelişmiş ülkelerle aradaki fark gittikçe açılacak. Sağlık ve eğitim sistemi gittikçe kötüleşecek. Orta kuşak kaybolacak, alt tabaka genişleyecek, üst kısımla arada uçurum artacak. Bunların hepsi olurken yavaş yavaş olacak ve hep bir sonraki seviyeye düşerken alışmış olarak düşeceksin. Bir anda olsa isyan edersin belki ama alıştıra alıştıra olacak. Sonra yıllar öncesine baktığında vaybe nereden nereye dediğinde işte ozaman kafana dank edecek. İş işten geçmiş olacak. Geriye sadece, hep bunları söylemiştik ama dinlemediler diyen bir kesmin sesleri yankılanacak.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.