Şimdi Ara

PSA Boya Atma Mahkeme Sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar dostlar almayın uyarılarımıza rağmen kayınbabam opel grandland aldı 2024 model fakat tavanında boya atmaları başladı servislerin bu konuda tutumu malum negatif, bu süreçler nasıl ilerliyor mahkeme sonuçları nasıl sonuçlanıyor bilgisi olanlar varmı. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çift renk mi hocam araç? Genelde çift renk olanlarda (C5 Aircross gibi) çok yaşandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim etrafımdakilere hep değer kaybını ödediler. Kimse mahkemelik olmadı

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Evet çift renk hocam

• RaptorFX kullanıcısına yanıt

Normal kullanıcı kaynaklı deyip geçiştiriyorlar, servisten servise acaba tutum değişiyor mu yoksa stallantis türkiyenin kararı mı oluyor bu

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt

Stellantis'in aldığı karar bu şekilde. Gerçekten kullanıcı kaynaklı değilse ödeme yapılıyor ve boya yapılıyor, isteyene sadece değer kaybı ödeniyor ama boya hakkımdan vazgeçtim diye de imza alınıyor. Bu yaz ben de boya + değer kaybı için gideceğim. Değer kaybı parası faizde kalsa elime öpene aracı satarım. 100bin gibi bir rakamdı ödenen C5 Aircross için. C3 Aircross için 70bin aldı arkadaş ki konuyu görürse gelir detayı anlatır.

• RaptorFX kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkür ederim yanıtın için bakalım bizim süreç nasıl sonuçlanacak 👍

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mahkemeyle uğraşmadan önce stellantis çağrı merkezini arayın araç servis bakımlıysa üzmezler. tofaş süreci olduğu için içeride farklı şeyler dönüyor yardımcı olurlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.