Lenovo Tab K11 Gen 2 alınır mı?
Merhaba, engelli bir öğrenci kardeşimize tablet alacağız.
Aslında yeni konu açacaktım fakat buraya yazmak daha doğru olacak sanırım.
Bütçemiz maksimum 10 bin TL.
Kalemli olması işine yarar diye düşündük.
2 seçenek bulabildim:
- Huawei Matepad SE 11 : Kalem dahil 6500 TL
- Lenovo Tab K11 Gen 2: Kalem dahil 7750 TL
Huawei'i maalesef elemek zorundayım çünkü GBox gibi çözümlerle uğraşacak durumda değil kardeşimiz.
Lenovo konusunda da bu Gen 2 olan versiyonun hiçbir videosuna vs. rastlayamadım önceki modelden farklı olarak RAM (8 GB) ve ekran çözünürlüğünde (2.5K) iyileşmeye gidilmiş sanırım. Ayrıca işlemcisi de Dimensity 6300. Epey sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Açıkçası bana ürün çok cazip geldi fakat yeni olduğundan çok az yorum var. Bilgili kardeşler aydınlatabilirse çok sevinirim, bu tablet alınır mı?
Hız Düşmesi Yapmayan İSS Önerisi
Merhabalar.
Altyapım 64 Mbps VDSL destekliyor,
Santrale uzaklığım 220 metre olarak gözüküyor,
Modemim Asus DSL-AC51,
Bina yeni, modem hat değerlerim (SNR vs.) gayet iyi.
Gerekli bilgilendirmeleri yaptıktan sonra konuya geçmek isterim.
2 yıldır Türk Telekom 24 Mbps VDSL 95₺ paketini kullanıyorum.
Ping değerlerimden aşırı memnun değildim ama yine de iyi olduğunu düşünüyorum. (CS:GO 70-90 ms arası)
Onun dışında 2 yıllık süre boyunca hiçbir zaman internet kopması, hız düşmesi, akşam saatlerinde yavaşlama vs. bir sorun yaşamadım. Bu benim için çok önemliydi ve bu konuda gerçekten TT'den çok memnun olduğumu söylemeliyim.
Fakat şimdi taahüdüm bitiyor ve TT akılalmaz fiyatlar sunuyor o sebeple İSS değiştirmek istiyorum. Seçeneklerim şu şekilde:
Vodafone: 50 Mbps VDSL / 24 ay taahhüt / 100₺
TurkNet: 50 Mbps VDSL / Taahhüt yok / 95₺
Millenicom: 50 Mbps VDSL / Taahhüt yok / 110₺
NetSpeed: 50 Mbps VDSL / Taahhüt yok / 95₺
Comnet: 50 Mbps VDSL / Taahhüt yok / 100₺
İnternet kopması, hız düşmesi, akşam saatlerinde yavaşlama gibi sorunlarla karşılaşmak istemiyorum. Ping değerlerinin de aynı veya mümkünse daha düşük olmasını istiyorum.
Bu bilgiler ışığında bana hangi İSS'yi önerirsiniz?
(Şimdiden çok teşekkür ederim. Yazdıklarımla ilgili sorusu olan arkadaşlar varsa sorabilirler.)
Bilgisayarım Son Zamanlarda Aşırı Yavaşladı!
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği, İklimlendirme ve Enerji Sistemleri, Akıllı Çözümler

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0