Şimdi Ara

hoperlör bezi yenileme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim phılııps hoperlörlerin köşeleri yırtıldı bunları nasıl yenileyebilirim.kendim yapabilirmiyim.teşekkürler....

• Merhaba,

Hoparlör ön kumaşları genel olarak bu kullanım amacına uygun dokunmuş olan özel kumaşlardır.Amaç,hoparlörden gelen sesi en az bozulma,bozulmaya sebebiyet vermeyecek şekilde dinleyiciye aktarmaktır.

Türkiye'de direkt olarak bildiğim kadarıyla pek mümkün değil.Ancak Sigma Ses ile iletişime geçerseniz yardımcı olabileceklerini düşünüyorum.
    Ayrıca yurt dışından getirme imkanınız varsa BURADAN ve BURADAN aradığınız ürünlere ulaşabilirsiniz.
    Eğer böyle bir imkanınız yoksa en yüksek esneme payına sahip jarse kumaşları yada siyah tülleri kullanabilirsiniz.

Kullandığınız hoparlörlerin sadece markasını belirttiğiniz,modelini belirtmediğiniz için yenileme işlemini nasıl yapabileceğiniz hakkında pek yardımcı olamayacağım.

• çok teşekkür ederim bilginize verdiğiniz yerleri araştıracağım ama yurt dışı olayı bana zor geliyor.sanırım dediğiniz gibi bir tül deneyeceğim....tekrardan teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.