

%100 kusurlu olarak ne yapmalıyım?
Merhabalar herkese,
3 Temmuz’da hafif yaralanmalı bir trafik kazası geçirdim. Kazanın ardından olay yerine polis geldi ve kaza tutanağını polisler tuttu. Dün itibarıyla tutanakları teslim aldık. Kaza tespitinde %100 kusurlu taraf olarak ben görünmekteyim. Bu nedenle kendi aracımın onarımını kendim karşılıyorum.
Ancak karşı tarafın araç hasarının benim trafik sigortamdan karşılanması gerektiğini biliyorum. Sigortacım, bu durumda benim herhangi bir işlem yapmama gerek olmadığını, karşı tarafın başvuruyu yaparak sigortamdan hasarını talep edebileceğini belirtti. Yine de hem karşı tarafı mağdur etmemek hem de kendi tarafımdan herhangi bir eksiklik ya da ihmal olmasın diye sizlere danışmak istedim. Bu süreçte benim yapmam gereken bir işlem var mı?
Bilgisi olanların yorumlarını rica ederim, şimdiden teşekkür ederim. :)
Corsair Vengeance RAM'ler mavi ekran veriyor
Merhaba,
Bilgisayarım 1 yıldır benimle ve arada sırada hata verdiği için uzun zamandır önemsemedim. Fakat mavi ekran hatası arttığı için test yapmak istedim ve sonuç bu. Kasa İtopya'dan toplandı ve kendileriyle iletişime geçtim. Fakat sıkıntı kesin olarak RAM midir?
Değerli yorumlarınız için teşekkürler şimdiden.






|
120 HZ siyah çizgi sorunu
|
Harici Monitörü 75 HZ yaptım siyah ekran sorunu
Gaming Laptopa Soğutucu Tavsiyesi
|
App Store Hatası
|
R10.net Davetiye Sorunu
|
1500'tl ye kadar Kalemiyle tablet tavsiyesi
|
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Mesaj Sayısı: 35
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 56
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 5.593 (Bu ay: 223)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar

