Şimdi Ara

iPad Tavsiye 1500 TL'ye kadar + Kalemi'de olabilirse harika olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üniversite'de ve günlük hayatımda not tutmak ve kitap okumak için iPad almaya karar verdim. Fakat pek anlamıyorum tabletlerden. Kalemi mutlaka istiyorum onun dışında oyun oynamak gibi bir kaygım yok. Fiyatı ne kadar minimalde tutabilirsek o kadar güzel olur benim için. 🙂

Şimdiden teşekkürler.

• İpad air 2 veya ipad 5
    Kalem olarak adonit

2. El olarak 1500-1600 tlye bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeyi 2k civarına çekip ipad 2018 alman daha uzun götürür seni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Bütçeyi 2k civarına çekip ipad 2018 alman daha uzun götürür seni
    Hocam fiyatlar çok uçmuş yahu 1.700 e tekrar düşer mi ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

İpad air 2 veya ipad 5
    Kalem olarak adonit

2. El olarak 1500-1600 tlye bulabilirsiniz
    Takılma, gecikme gibi problemler yaşarmıyım ?
  • Countwork1 kullanıcısına yanıt
    Ben de fırsat bekliyorum :)
    Sahibinden de bi satıcı vardı, Turkcell den kontratlı alıp 1800 e satacağını söylüyordu.(iPad 6 32gb) İstanbul da olsaydım buluşup alırdım şimdi o da kaldırmış ilanı :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lamine ve yansıma engelleyici olmayan ekranlı iPad almanızı tavsiye etmem. İPad Pro 2 kullanıp iPad 6.nesili elime alınca ekran çok yavan gelmişti. Tabletin zaten tamamına yakını ekran ve doğrudan ekranla etkileşime geçerek kullanıyorsunuz cihazı. O fiyata çok rahat air 2 bulabilirsiniz. Fakat bence az biraz üzerine koyup iPad Pro 1.nesil alın. Daha gelişmiş hoparlör işlemci ve kamera sizi uzun süre götürecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyem iPad 2018 almamanızdır. Ekranı ve aradaki boşluk cidden kötü. Kalem olarak da diğer kalemler Apple Pencil’a denk değil. O yüzden mutlaka Apple Pencil destekleyen model alın. Bu durumda da iPad Pro 9.7 inç bence en mantıklı tercih. İkinci elde temiz 1500 TL’ye alabilirsiniz. Apple Pencil da aynı şekilde 400 TL’ye bulunuyor. Eğer başka bir model ve kalem alırsanız cidden rahat edemezsiniz özellikle not alma ve işlemci konusunda. İlerleyen zamanlarda 500 TL’ye bir klavye alıp bilgisayar kullanmanıza bile gerek kalmayabilir kullanımınıza göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emresiss -- 20 Eylül 2019; 14:44:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Ben de fırsat bekliyorum :)
    Sahibinden de bi satıcı vardı, Turkcell den kontratlı alıp 1800 e satacağını söylüyordu.(iPad 6 32gb) İstanbul da olsaydım buluşup alırdım şimdi o da kaldırmış ilanı :/
    Umuyorum aradığınız fırsatı yakalarsınız. Bende arayıştayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raphaël

Lamine ve yansıma engelleyici olmayan ekranlı iPad almanızı tavsiye etmem. İPad Pro 2 kullanıp iPad 6.nesili elime alınca ekran çok yavan gelmişti. Tabletin zaten tamamına yakını ekran ve doğrudan ekranla etkileşime geçerek kullanıyorsunuz cihazı. O fiyata çok rahat air 2 bulabilirsiniz. Fakat bence az biraz üzerine koyup iPad Pro 1.nesil alın. Daha gelişmiş hoparlör işlemci ve kamera sizi uzun süre götürecektir.
    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. :) Kaygınızı ve anlatmak istediğinizi anladım fakat o kadar bütçe zorlamak istemiyorum. Şuan bile kalemsiz 2 Bin TL düşünürken 1699 TL civarı olan iPad 2018'in 2200 2500 arası gezindiğini görmek hayallerimi baltaladı desem yeridir. Bir fırsat bekleyeceğim umarım yakalarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emresiss

Tavsiyem iPad 2018 almamanızdır. Ekranı ve aradaki boşluk cidden kötü. Kalem olarak da diğer kalemler Apple Pencil’a denk değil. O yüzden mutlaka Apple Pencil destekleyen model alın. Bu durumda da iPad Pro 9.7 inç bence en mantıklı tercih. İkinci elde temiz 1500 TL’ye alabilirsiniz. Apple Pencil da aynı şekilde 400 TL’ye bulunuyor. Eğer başka bir model ve kalem alırsanız cidden rahat edemezsiniz özellikle not alma ve işlemci konusunda. İlerleyen zamanlarda 500 TL’ye bir klavye alıp bilgisayar kullanmanıza bile gerek kalmayabilir kullanımınıza göre.
    iPad 2018 o zaman ortak noktamız. Fakat ikinci elleri 1900 TL'lerde geziyor :) Fırsatçılar iş başında. Kalem'i kesinlikle Apple Pencil olacak ve benim için muhakkak şart. Tekrar bir indirim olsa en azından 1800TL nazarında 600 650 de verip kalemi almak isterim.

• Countwork1 kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşıma oldu galiba ben ipad 2018 almanızı önermiyorum. Bence o fiyatı haketmiyor. Onun yerine ikinci elden 1500 civarına ipad pro 9.7 bulunabiliyor. En mantıklı tercih bence o. Kalemle birlikte 1900-2000 TL’ye halledersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Countwork1

iPad 2018 o zaman ortak noktamız. Fakat ikinci elleri 1900 TL'lerde geziyor :) Fırsatçılar iş başında. Kalem'i kesinlikle Apple Pencil olacak ve benim için muhakkak şart. Tekrar bir indirim olsa en azından 1800TL nazarında 600 650 de verip kalemi almak isterim.

Alıntıları Göster
    İpad 2018 alabilirsiniz siyah alın muhakkak aradaki boşluk daha önce lamine kullanmadıysanız fark bile etmezseniz daha önce pro kullandıysanız alışana kadar rahatsızlık hissedersiniz ama ciddi bir sorun değil ipad 18 ile her şeyi yaparsınız.

Pro 9.7 2016'da kaldı İpad 18'den güçlü ve daha iyi olabilir lakin 2000 civarı 0 İpad 18 bulursanız 2 yıllık garantiyi düşünürek o tarafa yönelin. 2-3 gün önce gittigidiyor 1994 TL'ye sattı İpad 18'i 300-400 adet satıldı muhtemelen benzer kampanyalar olacaktır ipad 7'nin çıkması ile birlikte.

2.EL alacaksanız en az 10 ay garantili olmak şartıyla 1500-1600 TLden fazla vermeyin ipad 18'e.

• Zamanında 1700 iPad 6th, 420 pencil almıştım memnunum tavsiye ederim uzun ömürlü kullanacağımı düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegehthtvsshas

Zamanında 1700 iPad 6th, 420 pencil almıştım memnunum tavsiye ederim uzun ömürlü kullanacağımı düşünüyorum
    Ah bir yakalasam 1700'e :) Çok istiyorum'da Apple Pencil ile şuanki fiyatlar 3000 TL'ye yakın İNANILMAZ !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

İpad 2018 alabilirsiniz siyah alın muhakkak aradaki boşluk daha önce lamine kullanmadıysanız fark bile etmezseniz daha önce pro kullandıysanız alışana kadar rahatsızlık hissedersiniz ama ciddi bir sorun değil ipad 18 ile her şeyi yaparsınız.

Pro 9.7 2016'da kaldı İpad 18'den güçlü ve daha iyi olabilir lakin 2000 civarı 0 İpad 18 bulursanız 2 yıllık garantiyi düşünürek o tarafa yönelin. 2-3 gün önce gittigidiyor 1994 TL'ye sattı İpad 18'i 300-400 adet satıldı muhtemelen benzer kampanyalar olacaktır ipad 7'nin çıkması ile birlikte.

2.EL alacaksanız en az 10 ay garantili olmak şartıyla 1500-1600 TLden fazla vermeyin ipad 18'e.

Alıntıları Göster
    Sevgili hocam sizi şimdi anladım. Peki gittigidiyor'u sürekli takip etmek mi gerekir ? Veya Forum Donanım'ın Sıcak Fırsatlarına düşer mi bu haberler ?

+ olarak sizce bir indirim gelir mi bu günlerde ?

• Bütçeyi kalemle birlikte 2500 TL civarına zorlayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Countwork1

Sevgili hocam sizi şimdi anladım. Peki gittigidiyor'u sürekli takip etmek mi gerekir ? Veya Forum Donanım'ın Sıcak Fırsatlarına düşer mi bu haberler ?

+ olarak sizce bir indirim gelir mi bu günlerde ?

Alıntıları Göster
    Takip edin sadece gittigidiyor değil googledan bakın gün aşırı bence indirim olur yine 2100 civarı alınır. Kalemi'de ikinci el 400-450'ye temiz bulursanız tamamdır.
  • Kalem ihtiyacınız olursa dükkanıma bakabilirsiniz sıfır kapalı kutu 550₺ fiyat türkiye ürünü

• İpad 6. Nesilde vardı 10 ay garantisi kalmış nokta hatasız siyah renk
    Foruma ilan açmayı düşünüyordum lakin forumdan visor kaçırmadı hemen aldı 😀
    Bu arada kendisinede selamlar saygılar

iPad Tavsiye 1500 TL'ye kadar + Kalemi'de olabilirse harika olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.