Onbaşı
23 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 36 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar;

Şu an kullandigim pc de sorun yasiyorum acilip kapanma, donma, mavi ekran hatalari aliyorum. Bu yuzden letgo ve ya sahibindenden parca alip bilgisayari biraz toplamak istiyorum. Bilgisayardan kendime yetecek kadar anliyorum %40 civari bilgiye sahibim bilesen olarak. Simdi benim elimde powercolor hd6550 2 gb 128 bit ekran karti var 500 gb de sata hdd en azindan gta5 oynayabilmem icin ortalama ne gibi ozelliklerde anakart ve ram dusunmeliyim yardimlarinizi bekliyorum..
Merhaba arkadaslar dogum fotolarini cektigim hafiza kartim pc ye takinca su garip garip rakam ve yazilar ciktiktan sonra cikarip takinca bicimlendirme istedi ama fotograflari kesinlikle almaliyim ne yapmaliyim acil yardim ???
Merhaba arkadaslar tempra almayi dusunuyorum hangi modelini almaliyim yardimci olursaniz sevinirim

Arastirdigim kadariyla 1.6 ie slx full olani 1996 ve sonrasi kafama yatan ve bu mpi motor nedir faydasi varmidir lpg de ne kadar yakar ozellikleri yeterlimidir tercihim 1996 ve uzeri
Merhaba

Dün (07.04.2017) başima gelen talihsiz bir olayi anlatmak istiyorum.

Aracimla seyir halinde giderken arkamdan lüx bir jip bana carpti olayin sokuyla arabadan cikip kapisina yoneldim kapi kilitliydi iceride bayan oldugunu gorunce direkt olarak aracima dondum.(arac yaninda bulunmam max. 10 saniye) ardindan bir iki dk aracimda oturduktan sonra. Bayanlarin aractan inmemesi nedeniyle kaza anini belgelemek icin fotograf cekmeye basladim. Bu esnada bayan telefonda konusuyordu. Aradan bir kac dakika gecmeden 3-4 kisilik grup kosarak ustume geldi ve yengeme nasil yanlis yaparsin gibisinden hakaret icerikli kelimeler kullanarak bana saldirdilar ve darp ettiler. Ve darp raporu da aldimBurnumda catlak olustu gozum sisti olay yerinden tesadufen gecen bir polis ekibi beni kavganin icinden kacirdi. Bu arada ölüm tehtitleri aliyordum. Ve karqkola goturduler. Sonrasindan ogrendigim kadariyla bana carpan bayan adliyenin bashekimiymis dogal olarak tanidiklari var be kadar kullanacak bilmiyorum bunlari. Gelen adamlarda esinin barindan gelen serserilermis. Ben bayandan sikayetci oldum. Rapor aldigim icin ise gitmedim. Ve kaza aninda isyerimin uniformasi uzerimdeydi mesai saatleri disinda. Bugun bayan isyerime giderek sikayet edip isten attiracagini soylemis. Huzurum ve psikolojim bozulmus durumda. Asla sikayetimi geri cekmeyecegim ve bu durumda ne yapmaliyim yardim lutfen? Bayan arqnlbayi onume kirdi demis ama ben seridimdeydim mobese goruntulerini iatedim. Lutfen yardimci olan olursa cok mutlu olurum
Merhaba arkadaslar masaustu bilgisayarim acilista otomatik onarim yazdiktan sonra yeniden basliyor fakat basladiktan sonra anakartin ozelliklerinin yazdigi ekran geliyor f1 e basiyorum yine ayni sekilde kisir dongu seklinde devam ediyor bu durum. Bu nedenle format atmak istedim fakat ilk basta dosyalari yukledikten sonra yeniden basladiginda yine anakart ekrani geliyor ve f1 e basmadan baslamiyor basinca da tekrar dosyalar yukleniyor ve bu da kisir dongu halinde devam ediyor bu sorunu nasil halledebilirim acil yarsim lutfen. O ekranin normalde gelmemesi lazim nasil kapatabilirim
merhaba arkadaşlar;

2001 ford fiesta ghia aracımın kumandası sorunlu nedeni ne olur yardımcı olurmusunuz?

son bir kaç gündür bir kaç defa basmadan kapılar açılmıyordu ben de pilin zayıflayacağını düşündüm dün pil aldım ve taktım ama hiç bir şekilde kapılar açılmadı 15 20 dk uğraştıktan sonra eski pili taktım yine olmadı düğmelere basıp dururken şans olsa gerek açıldı bunun nedeni ne olabilir 3 tane pil denedim artık çalışmıyor.
kötüsü anahtarı arabaya takıp kilitleyince kilitleniyor ama açılmıyor ne yapmalıyım?
Merhabalar
benim bir kaç yıl önce izlediğim bir film var ve hiç bir şekilde bulamıyorum.
filmin başında takım elbiseli zenci bir adam çölde uyanıyor hiç birşeyi hatırlamıyor yürüyor falan bir kaç kişiyle karşılaşıyor bunlar garip bi şekilde rüyalarda geziyorlardı sanırım. bu filmin adını bilen var mı acaba???
Gecen hafta actigim konuda isveren ile tartistigimi soylemistim o gunden sonra yildirma politikasi uygulayan isverenim hakkinda ne yapmaliyim? Vitiligo adinda cilt rahatsizligim var ve guneşe cikmamam gerekiyor guneste durdugum her dakika benim icin kabus gibi.pigmentim olmadigi icin cildim acaip yaniyor ve kizariyor. Ve işveren bunu kendisi bildigi halde beni disarda yani gunesin altinda calistiriyor rut plani geregi... Dogal olarak hastaneden günese cikamaz raporu alabiliyorum bu hafta ici bu raporu alacagim eger buna ragmen isveren beni disarda calistirirsa ne yapmaliyim nasil bir yol izlemeliyim?
Yardimlarinizi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar;
Uzun suredir sorun yasadigim isyerimde bugun mudur ile aramizda gecen konusmadan dolayi yarin cikis vericekler tum haklarimi vericeklerini soylediler.
Merak ettigim evrak imzalarken nelere dikkat etmeliyim imzaladiktan sonra tum haklarim saklidir yazmalimiyim imzanin ustune?
Ayrica haziran ayinda prim hakedişim oldu onu bu maasimda aliyorum onuda alabilecekmiyim ve buna benzeri dikkat etmem gereken baska ne hususlar vardir lutfen yardim acilinden

İşe giriş :06.06.2015
Arkadaşlar merhaba;
Malumunuz inanılmaz sicak hava dalgasindayiz ve benim lg beko 12000 btu klimam kumandadan aciyorum normal calisiyor ne sicak ne soguk hava geliyor dış ünite calisiyor fakat pervane dönmüyor ne olabilir yardim lutfen
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 84
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.270 (Bu ay: 190)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Alışveriş-Hediye Çeki-Kuponu Satış - Takas - Paylaşım Bölümü
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.