Onbaşı
15 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 31 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar,

138 dolar değerinde bir motosiklet piston silindir kiti aldım aliexpress'den. Fatura 28 $. 3.2 KG.
Aliexpress's Standard Shipping seçmeme rağmen, mal satıcı ürünü DHL ile göndermiş.

Ürün daha singapore'dan çıkmamış görülüyor. Satıcıya mesaj attım. 2KG üstü China Post kabul etmiyor. SAdece özel firmalar kabul ediyor falan dedi. Dhl'e haber verdim ürünü çıkarmamaları için diye geri dönüş yaptı.
Ama pek sanmıyorum durdurulabileceğini. Dispute da açılamıyor 10 gün var diyor daha.

Gümbür gümbür DHL tecavüzü geliyor. Ne yapmalıyım bu durumda ? Vazelin tek çare mi ? Yoksa DHL Singapore'dan çıkmadan ürünü satıcıya geri gönderir mi ? Bir yardım edin gözünüzü seveyim, ocağıma incir ağacı dikilecek gibi hissediyorum.
Merhaba Forumdaşlarım,

Uzun süredir Google Chrome tarayıcım, hepsuburada.com'un sayfasını yükleyemiyor. Site açılıyor, ana sayfa yükleniyor ama ürün sayfası ve bilimum slider'lar bir türlü yüklenmiyor.

Microsoft Edge'de yükleniyor ama malumunuz o da inanılmaz yavaş ve bol kasıntılı.

Bakınız hep ekteki gibi.

Bu konuda yardımlarınızı isteyeceğim, saygılarımla...

Merhaba fORUMDAŞLAR,

Yaklaşık 7 yıl önce müziği/gitar ve harmonika bırakmıştım. Geri dönüyorum.
Günceli kaçırdığım için sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Eski sistemim ; Fender Stratocaster 1974 Amerika , Marshall MG30 DFX, Boss OS-2, Cry Baby Vah. Hepsini sattım.
Türler ; Blues, Classic Rock, Psycedelic Rock, Trip Hop. Azcık Grunge.

Örneğin; Led Zeppelin, The Who, Queen, Jimi Hendrix, Massive Attack, Portishead, Coldplay, Pearl Jam, Muse, Radiohead, Kasabian, Erkan Oğur, Daft Punk... Çok fazla var hepsini yazmayım. Bunları genel olarak çalmıştım.

Bu tür grupların ve kişilerin şarkılarını çalıyordum. İddialı olmamakla birlikte blues alt yapısına sahibim. Harmony bilgim orta düzey. Pratik yönünden yeni başlayandan farkım kalmadı. Ancak çok uzun sürmeden toparlarım diye düşünüyorum.

Tercihen, Fender, Squier, İbanez, Jackson, Washburn gibi markalardan güncel olarak uygun fiyatlı ve bu bilgilere uyan modelleri önerebilir misiniz ? Başlangıç kitleri de olabilir, amfi ile birlikte.
Bütçe : Nakitte 1000 TL, Taksitte 1500 TL.

Şimdiden teşekkür ederim, ocağınıza düştüm.
03.11.2016 Perşembe günü, Hepsiburada.com'dan 55719111 numaralı siparişim, Samsung J7 prime (Samsung Türkiye garantili) Siyah ürününü aldım.
Teslim tarihi 05.11.2016 dendi. Bekledim, o gün gönderilmedi. Neyse dedim aradım haber verdim.
Teslim tarihi 07.11.2016 olacak dediler. Tekrar gönderilmedi ve bana ürünün tedarik edilemediğine, ancak para iadesi yapılabileceğine dair mail geldi.
Sonra ben tekrar konuştum. Bunun bir saçmalık olduğunu, zaten yeterince mağdur edildiğimi söyledim. Bana bir yetkili bağlanacağı söylendi. Bekledim bağlanmadı ertesi gün yani dün 08.11.2016 yaklaşık 10 defa aradım ve durumu anlattım her seferinde.

Hepsiburada.com'un bana sunduğu teklif aşağıdadır. (resimde) Bu ürün halen daha satışta. Ancak ben 6 gün önce 1149 TL'ye aldım. Şuanda 1239 TL. Ve ben ürün iadesi yaptırılıp bu pahalanmış tutardan almaya zorlanıyorum.

çok fazla mağdur edildim! 6 gündür başkasının telefonunu kullanıyorum.
Hem zaman hem de iti bar kaybettim. Şimdi de para kaybedeceğim.

Madem ürün elinizde yoktu niye satışa koyuyorsunuz ? Stok sisteminiz 1 gün geriden mi geliyor ??

Bana bu mağduriyeti yaşattılar ve hiçbir çözüm önerileri yok. Ne bir çek ne 'biz başka satıcıdan temin edip size göndereceğiz' yok.

Bana o aradaki 80 lira ya da her ne kadar meblağ olursa artık (çünkü gün geçtikçe artıyor) en azından o ürünün alımında kullanmak üzere ÇEK olarak vermezlerse, THH'ne ve de direk mahkemeye başvuracağım. İADE kabul etmeyeceğim. 80 lira az para mı ? Para kolay mı kazanılıyor ???

Tonla para kazanıyorlar, kendi hatalarını telafi edecek bir çözüm önerileri de YOK !

Ben çok mağdur oldum en azından sesimi duyurmak istedim. Şimdiden destek verenlere teşekkür ederim.

!

Merhaba dostlar,

HB'da Braun Cruzer 6 Head&Beard traş makinesi, sözde 259tlden 129tl'ye düşmüş.(Diğer sitelerde zaten 151tlye kadar bulunabiliyor).

Haftasonuna özel mobilden %20 ile 103tlye geliyor.

100 tl üstü kargo bedava ve süperhızlı kargo.

100 tl üstü 12-18 eylül arası kullanmak üzere 25tl çek.

Avantajixden 1.8 tl

Ürünün yorumları çok çok iyi. Ben aldım. Tavsiye..

http://www.hepsiburada.com/braun-cruzer-6-beard-head-tiras-makinesi-pm-sgbrauncruz6bh
Hakkında
Forum İmzası:
ggk.yy.sşvkd.övnk.svşo.çohd...
Forum İkinci El İmzası:
temiz güvenleriniz alınır/satılmaz.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 148
İkinci El Bölümü Mesajları: 31
Konularının görüntülenme sayısı: 6.874 (Bu ay: 84)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.