Teğmen
22 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 29 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba, evde kullanmış olduğumuz Philips TV'ye HDMİ yoluyla Next'in mini uydu alıcısını bağlıyoruz fakat ekran siyah olup normale dönüyor. Bazen çok sık bazen ise aralıklarla bu durum devam ediyor. Ben daha önce yüksek voltaj gelip tvyi bozduğu için hdmı girişlerinin yandığını ve tamir sırasında göz ardı edildiğini düşünmüştüm fakat bugün danışmış olduğumuz bir tv tamircisi philips tvler özelinde kaliteli bir hdmi kabloyla bu sorunun çözüleceğini söyledi. Hem de kendisine daha derdimizi tam anlatmadan televizyonunuzun markası Philips mi diye kendisi sordu. Benzer bir durum yaşayan var mıdır diye sizlere danışmak istedim açıkçası. Sadece uydu alıcısı ile değil laptop vs bağlayınca da aynı durumu yaşıyorum. Televizyon çok yeni değil uydu alıcısını yenilemek istedim sadece eski uydu yerine o scart ile bağlanıyordu sorun yoktu ama hdmi nin görüntüsü çok daha iyi tabi. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, saati alalı henüz birkaç gün oluyor, kutusunu kendim açtım, gayet güzel paketlenmişti. Fakat şuan ekran ve çerçevenin birleştiği yerde kılcal bir açıklık var gibi geliyor bana. Normal şartlar altında herkesin görebileceği birşey değil. Fakat ben biraz takıntılı ve evhamlı bir adam olduğum için bir şekilde bişey biliyorum. Servis ile irtibata geçtiğimde gönderin kontrol edelim dediler fakat çok sevdiğim ve henüz yepyeni olan saatimi servise göndermek de istemiyorum açıkçası. Sizden ricam kendi saatlerinizde dikkatinizi çeken böyle bir durum oldu mu acaba? Suya dayanıklı olan bu saat ordan biyerde su alırsa sonra kullanıcı hatası derler mi falan diye epey bişey dert ettim. Yardımcı olabilecek arkadaşların görüşlerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler ederim.
Başlıkta da belirttiğim gibi iki cihaz arasında kaldım. Burdaki bilenlere danışmak istedim. WD markası bellekte çok daha iyi diyorlar ama sitelerde Samsung daha çok tercih edilmiş. Sizce hangisini almalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim :)
Telefonumun garantisi devam ediyor muhtemelen yarın servise götürecem fakat yinede bir tavsiyesi olan var mı acaba ? Telefonun altındaki sarj yerinde temassizlik var sarj aletinde falan değil problem kontrollerini yaptım. Şimdiden teşekkür ederim.
Başlıkta da belirttiğim gibi max 1500 TL'ye kadar günlük kullanım için bir bisiklet almayı düşünüyorum. Fakat çok kararsızım tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim. Bisiklet konusuyla ilgili varsa tecrübeli arkadaşlardan tavsiye de almak isterim.
S.a arkadaşlar kardeşime araba sürmeyi öğretmek için yer arıyorum avrupa yakasında oturuyoruz bahçelievler tarafında.. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar. Laptop piliyle ilgili bir sıkıntı var sanırım değişmem gerekecek. Fakat nerden bulabileceğim konusunda bir fikrim yok. HP DV6 kullanıyorum. Avrupa yakasında önerebileceğiniz yerler var mıdır ? Şimdiden teşekkür ederim
TM1 sıralamam 171000. Marmara ve İstanbul Üni. de aklıma yatmaya yakın üç bölüm var. İkinci öğretim ve sıralamaları 144000, 136000, 126000 ... Benim puanım arasında da ortalama 15 puan var. Şimdi esas konu şöyle dostlar normal şartlar altında ben tercihlerime bunlar eklerdim fakat şöyle bir durum var İstanbul Kültür Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü %50 burslu yu ilk başta tercih edersem yerleşme ihtimalim oldukça yüksek ve ilk tercih olduğu için bu fiyat üzerinden %15 indirim daha olacak. Ama eğer araya bunları koyarsam yada en başa yazarsam %15 yalan olacak. Sizce bu riski almalı mıyım ? Gelme olasılığı kaçtır ? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum gerçekten kafam inanılmaz karıştı çünkü ortalama 2000 tl riske edilcek para. Ayrıca şehir dışında okuyan arkadaşlar da ortalma harcamalarından bahsederlerse ona göre bir hesaplama daha yaparım. Şimdiden teşekkür ederim
Cihazı birkaç haftadır kullanıyorum gayette memnunum tam bir performans fiyat ürünü. Bunu net bir şekilde söyleyebilirim fakat bazı arkadaşlar anlam veremediğim yorumlar yapmışlar bu fiyata nasıl bir performans bekleniyor ki ? Bu fiyat aralığında tablet arayan arkadaşlar rahat rahat alabilirler.
beyler acil lazım verebileceklere pmden e-mailim vericem lütfen beyler
Hakkında
Meslek: Lisans Öğrencisi
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 114
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.844 (Bu ay: 287)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 41 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.