otomatik suv tavsiye
2020 ve üstü olan modellerden sorunsuz otomatik vites
suzuki vitara
nissan qashqai
opel grandland
c5 aircross
bunlardan hangisini seçerdiniz.
Merhaba arkadaşlar.
Şuan bindiğim araç 83.000 km de 2017 model egea sedan 1.6 lpgli otomatik japon aisin şanzıman.
yine aynı şekilde egeadaki gibi şanzımanı sorunsuz aşağıdaki araçlardan hangisini tavsiye edersiniz.LPG li kullanmak istemiyorum artık. şehiriçi kullanacağım ailem 4 kişilik.
Bütçe max 1.350.000TL.
Model Yılı 2020 -2021-2022-2023-2024
1-Citroen c5 aircross-peugeot 3008-opel grandland
2-skoda kamiq-karoq
3-Skoda octavia 1.0
4-wv t-cross - taigo -troc
5-nissan qashqai
araştıdığım araçlar bunlar ama sizinde tavsiye edeceğiniz araçlara da bakabilirim. sıfır araçta olabilir. cevaplarınız için teşekkür ederim.
mi box s 4k aldım. uygulama tavsiyesi
Merhabalar.
Halihazırda turksat abonesi olduğum için turksat i-box ve mi box cihazlarım var. İkisi de yeni. mi box ta puhu tv, tv+, exxen, netflix, vb.. uygulamalar mevcut ve genellikle ücretli. Ben dizi izlemeyi pek sevmiyorum. çocuklar için animasyon ve tv kanallarına ihtiyacım var. hangi uygulamarda var bunlar. Yardımcı olursanız sevinirim.
mi box s 4k aldım. uygulama tavsiyesi
Merhabalar.
Halihazırda turksat abonesi olduğum için turksat i-box ve mi box cihazlarım var. İkisi de yeni. mi box ta puhu tv, tv+, blu tv, exxen, netflix, vb.. uygulamalar mevcut ve genellikle ücretli. Ben dizi izlemeyi pek sevmiyorum. çocuklar için animasyon ve tv kanallarına ihtiyacım var. hangi uygulamarda var bunlar. Yardımcı olursanız sevinirim.
- rtx veya GTX 1650 Ti ekran kartlı
- min 8gb ram
- ısınma sorunu olmayan
- gerektiğinde iyi bir oyun oynayabileceğim daha çok tasarım ve yazılım alanı için kullanabileceğim bir laptop arıyorum.
- asus kullanmak istiyorum ama bazı modellerinde webcam yok. webcam olsun. hp, msi, lenovo. acer monster casper falan almam. tavsiyeniz varmıdır?
|
|
|
Şu iki modemden hangisi?
|
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 47
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.782 (Bu ay: 438)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası