Bildirim
Bisiklet, kargo ve Rize.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kargo ile bisiklet almanızı önermem.Hangi ilde oturuyorsanız o taraftan arayın. -
:/
Kron xc150yi 350tlye buldum, baya iyi bir fiyat, daha ucuza bunun ayarında bulabilir miyim ki acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kargo ücretsiz değilse almayın. Dediğiniz gibi bulunduğunuz yerden daha iyi bir bisiklet bakın.
quote:
Orijinalden alıntı: FlashKill
Kargo ile bisiklet almanızı önermem.Hangi ilde oturuyorsanız o taraftan arayın.
+1 -
Benim de böyle bi sorunum var sormak istediklerim:
Kargo ne kadar tutar ve şehirler arası otobüslerden birisi daha uygun bi yöntemle bisikleti götürür mü ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakalım ya, ucuza buldum dediğim gibi, normalde 500-600 civarı sahibindende xc150
Basit zarfı bile 25 liraya götürüyor kargolar.
Ayrıca bisiklet kargoda haşat olur. Otobüsle falan belki göndermesini isterseniz olabilir. Onun dışında ben de bisikleti uzak mesafeden almanızı pek önermem. -
Şehirlerarası otobüsler alıyor diye biliyorum
:/
Nabacaz ya, kargo olayı hep aklıma takılmıştı zaten, buralardan bulabilir miyim acaba, adama da söz verdik :(
Otobüs kargo ile olabilir ama uzak mesafe riskli. oralarda tanıdığınız falan yoksa zor iş. -
11 kiloluk bmx ptt ile istanbul'dan mersin'e 100 küsür liraya göndermiştik
quote:
Orijinalden alıntı: Pistol Squat
11 kiloluk bmx ptt ile istanbul'dan mersin'e 100 küsür liraya göndermiştik
Ofofoffof
Arkadaşım otobüste host olarak çalışmış rica ederseniz otobüsler götürebilir demişti konuşmak lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X