M

Onbaşı
07 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 21 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkdaşlar yeni bi sistem topluycam 1600 mhz ddr3 ram takcam bir arkadaşımda da 4 gb 1333mhz ram var bu iki ramı bi 8lik bi 4 lük taksam mhzleri farklı olduğundan dolayı sorun çıkarmı
merhaba arkadaşlar ben bu yaz tatilinde bi sistem toplamak istiyorum size alacağım malzameleri yazayım sizde uyumlu olup olmadığını bana yazın kendidnizce yorum yapın iyimi değilmi diye bende fikir edinmiş olurum belşki daha iyi bi sistem toplayabilirim şimdiden saolun malzemeler şunlar ;

anakart: msi 970 gaming

gpu: amd sapphire r7 240 4 gb 128 bit gddr3 (oc)

psu: 500 watlık bişiy olcak

işlemci: amd fx6 3.5 ghz 6 çekirdek

dış kasa: tx super sonic mid tower atx kasa

hdd bende var onun haricinde para kalırsa ssd alıcam ve bi tanıdığımdan 4 gb 1333 mhz ram alıcam üstüne bi tanede 8 lik ram ekliycem sizce uyumlumu vede iyimi bu arada sistemi vatan bilgisayarda toplatmayı düşünüyorum ama bazı parçaları başka yerden alsam toplarlarmı
merhaba arkadaşlar amd sapphire r7 240 4 gb 128 bit ekran kartı iyimidir pc toplamayı düşünüyorum fiyatı gayet ucuz alınırmı ?
windows işlteim sistemi kullanan bir bilgisayara apple işletim sistemi yüklenebilirmi ?

cevaplarınız için teşekkürler
merhaba arkadaşlar benim vestel marka bir notebookum var. bir anlık sinirden dolayı hdd kısmına sıkı bir yumruk attım ve hdd bozuldu bir bilgisayarcıya götürdüm ve hdd değiştirdim eski hdd toshiba 500 gb tı şimdi toshibanın 320 gb lık hdd sini kullanıyorum fakat oyunlarda çok kasıyor en dandik oyunlarda bile kasma oluyor eskiden crysis 3 ü normal ayaralarda oynarken kasmıyordu fakaat şimdi berbat bi şekilde kasıyor ve beni sinir ediyor bu arada pc nin özellikleri =

intel core i5 2.40 ghz

8 gb ram

geçişli ekran kartı (intel hd 3000 ve amd hd 6610m ekran kartı )

fakat ekran kartında nereye baksam yaklaşık toplam bellek farklı görünüyor

bu kasmaları durdurmanın bir yolu varmıdır

şimdiden teşekkürler
bana önerebileceğiniz usb den format için orjinal yada yamalı falan olmayan windows 7 iso dosyası varmı ? şimdiden teşekkür ederim ...
Merhaba arkadaşlar bende bir notebook var windows 7 ultimate x 64 ama uzun süredir doğru dürüst kullanamıyorum örneğin kendiliğinden kapanıyor ve aşırı donmalar oluyor bu daha önceden olmuyordu sanırım bir virüs yüzünden böyle olmuştur neyse konuya geçeyim bana önerebileceğiniz usb den format için orjinal yada yamalı falan olmayan windows 7 iso dosyası varmı ? şimdiden teşekkür ederim ...
crysis 3 de cry engine hatası alıyorum driverlar tam 2 gb ekran kartım var 8 gb ram var bunun yanında hiçbi oyun açılmıoo lütfen yardım edinn..........https://store.donanimhaber.com/89/ac/44/89ac44ab8c70fdb49407d25900791452.PNG
Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma format attırdım oyunlar açılıyodu bi kaç ay sonra hiçbi oyun açılmadı ve açılmıyor driverler güncel ve tam özellikler win7 64 bit-intel core i5-8 gb ram-2 gb ekran kartı (amd radeon hd 7500/7600 series)-500 gb harddisk omasına rağmen açılmıyor lütfen bi yardım edin heryere yazdım aynı şeyi ltfen bi yardım.....
Merhaba arkadaşlar notebook a format attırdım ardından oyun yükledim açıldı bir kaç ay sonra hiçbir oyun açılmadı ve hala açılmıyor bana bir öneride bulunabilir misiniz ?? çok acil lütfen yardım edin.....
Sistem ve Tercihleri
Notebook
Vestel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.508 (Bu ay: 85)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.