L

Onbaşı
20 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 8 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Bir hafta önce yasaluyarı diye bir mesaj aldım, imei niz kayıtlı değildir, 60 gün içerisinde kayıt işlemi yaptırın diye. Kayıtlı olmadığını zate biliyordum. Önceden Discovery kullanıyordum, onun işlemcisi MTK olduğu için yanlışlıkla eliniz deyse İMEİ değiştirirdiniz. Bu telefonda Snapdragon 820 işlemci var ve üzerinde İMEİ koruması tarzında bi koruma var. Ne yaptıysam İMEİ değiştiremedim. Neredeyse tüm forumlara baktım. Tüm yolları denedim ama hiçbiri işe yaramadı. İşlemleri yaparken telefon Brick oldu tüm sistem dosyalarını sildim, telefonu baştan kurdum ama İMEİ değiştiremedim. OnePlus 3 telefonunda İMEİ değiştirmeyi başaran varsa banada yardımcı olabilirmi? Yada bir yol gösterebilirmi? Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Merhaba, ben gta 5 pc de hikayeyi bitirdim, hikaye %61de bitiyor. Hikayedeki son soygundan sonra bütün parayı harcadım. Para kazanmak için market, silah satıcısı, kıyafet satan mağazaları soyabiliyormuşuz ama ben silahla mağazaya giremiyorum. Mağazadayken elime silahlı alamıyorum, bunu nasıl yapacam, uzun lafın kısası silahı mağazada nasıl alacaz yada soygunu nasıl başlatacaz. Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar
Yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum ama önceki kartıda atmak istemiyorum. Şuan HD7850 ekran kartını kullanıyorum. AMD R9 270X ekran kartını almayı düşünüyorum. Bu iki kartı CrossFirex le birbirlerine baglamak itiyorum. Ama sonuç nasıl olur bilmiyorum. Farklı forumlardan araştırdım. Birbirleriyle stabil çalışmayacagını söylemişler. Yani illaki aynı Seridenmi olmak zorunda. Ben birtane daha HD7850 alırsam birsüre sonra bu kart oyun grafiklerine yetmeyecek. İkisinide atıp yeni bir kart almak zorundalıgı dogacak bana. Yani sonuç olarak; HD7850 ile R9 270X Kartları Cross olurmu, oluyorsa birsorun teşkil edermi ?
Şimdiden teşekkür ederim.
http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-m5a99fx-pro-r20-m5a99fx-pro-r20-amd-990fxsb950-ddr3-2133mhz(oc)-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=63912

Anakartın üzerindeki metal sogutucular (çipset) çok aşırı ısınıyor özellikle işlemcinin yanındakiler bunlar neden ısınır ve anakarta bir zarar verirmi ?

Bunların yanma gibi bir sorunu olurmu aşırı ısınmadan dolayı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hakkında
Forum İmzası:
- AMD Radeon HD 7850 2GB O.C - FX X8 8350 4GHz - 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1600MHz - M5A99FX PRO R2.0 AMD - RC-K350 600W MidT ATX - 3.5" 500GB SATA 3.0 7200Rpm - 23.6" VN247H LED -
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.928 (Bu ay: 538)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.