Bildirim
msn görüntü resmimin altındaki wepcam işaretini kaldıramadım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
kısa yolu var.kasanın arkasından kameranın fişini çek iş tamadır 
_____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: pau_gasoll
senin şu cvplarına hasta oluyorum
memphis grizzlies forveti seni -16#
_____________________________ -
Msn Discovery Kullanıbilirsiniz.
Çokmu Ciddi Oldum._____________________________ -
araçlardan seçeneklere gir orada kişisel bölümünde en altta yazıyor _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: fısh hunter
merhabalar
Msn penceresinde görüntü resminin altında bulunan küçük wepcam işaretini kaldıramadım.
Araçlar+Seçenekler+"Wep kameramın olduğunu başkalarının görmesine izin ver" yazısını da pasif duruma getirdim ama kamera işareti hala duruyor
o işareti kaldırdığın zaman sen görürsün ama karşı taraf görmez cam işaretini. Karşı tarafa bi sor bak istersen görünüyo mu diye_____________________________ Eğer tüm evrende yaşam sadece Dünya'da varsa, bu çok büyük bir yer israfı olurdu ~ Carl Sagan -
quote:
Orjinalden alıntı: ^^prince^^
quote:
merhabalar
Msn penceresinde görüntü resminin altında bulunan küçük wepcam işaretini kaldıramadım.
Araçlar+Seçenekler+"Wep kameramın olduğunu başkalarının görmesine izin ver" yazısını da pasif duruma getirdim ama kamera işareti hala duruyor
o işareti kaldırdığın zaman sen görürsün ama karşı taraf görmez cam işaretini. Karşı tarafa bi sor bak istersen görünüyo mu diye
sağolasın
dediğin gibi karşı tarafa görünmüyor
tribünlerde... -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ^^prince^^
quote:
merhabalar
o işareti kaldırdığın zaman sen görürsün ama karşı taraf görmez cam işaretini. Karşı tarafa bi sor bak istersen görünüyo mu diye
sağolasın
dediğin gibi karşı tarafa görünmüyor
bende tam emin değildim öğrenmiş oldum
_____________________________ Eğer tüm evrende yaşam sadece Dünya'da varsa, bu çok büyük bir yer israfı olurdu ~ Carl Sagan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler