Şimdi Ara

Yurt dışından Mekanik klavye tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önümüzdeki ay Amerikaya gidecek bir arkadaşım var. Onunla bir klavye getirtmek istiyorum. Uzun zamandır kullandığım g710+ ve kafamdaki model k70 rgb. Switch olarak Brown yada red switch arasında kaldım. Red switch çok mu hafif kalır uzun zamandır brown switch kullanan ben için. Birde kafama takılan konu amazon, ebay gibi sitelerde klavye 150-200 dolar civarı gözüküyor. Türkiye deki satış fiyatı ortalama 650 TL civarlarında. Yurt dışından getirtmeye değer mi sizce? gameekstranın sitesinde 647 TL diyor. Bu klavyenin temini konusunda ve switch konusunda akıl verin dostlar.



  • Brown switch kullanıyorum uzun zamandır. Bi ara red switch kullanma imkanım oldu yazı yazan ve dota oynayan biriyim gerçekden çok hafif geliyor bastığını hissetmiyorsun hele dotada invoker gibi klavyeyi çok kullanan herolarda çok sıkıntı. Ama yazı yazmayan ve cs go oynayanlar için red switch en iyi seçim gibi. Kullandığım klavye ducky shine 3 ne yalan söyliyim türkiyede satılsa türkiyeden alırdım karar senin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Semeio

    Brown switch kullanıyorum uzun zamandır. Bi ara red switch kullanma imkanım oldu yazı yazan ve dota oynayan biriyim gerçekden çok hafif geliyor bastığını hissetmiyorsun hele dotada invoker gibi klavyeyi çok kullanan herolarda çok sıkıntı. Ama yazı yazmayan ve cs go oynayanlar için red switch en iyi seçim gibi. Kullandığım klavye ducky shine 3 ne yalan söyliyim türkiyede satılsa türkiyeden alırdım karar senin.

    Ducky shine 3 bana biraz g6v2 nin ledli hali gibi geliyor. Yine de tercihimi k70 den yana kullanacağım sanırım.
  • Amazondan indirimli hallerini kovala. Yakalarsan uygun fiyata tutturabilirsin.
  • FPS severler için red switch daha uygun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

    3 ay önce bunu aldım toplamda 300 tl geldi bana

    https://www.amazon.com/Logitech-Mechanical-Keyboard-High-Speed-920-006519/dp/B00QI2WPJ8/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1468889155&sr=8-2&keywords=g710%2B

    Şuan kullandığım klavye brown switch g710+ Sadece switch nedeniyle klavye değiştirmek mantıklı gelmiyor bana..Ayrıca G tuşlarının solda olması beni acayip rahatsız ediyor. Alışkın olduğum klavye tutuşu QWE tuşlarına parmaklarımı yerleştirip serçe parmağımla klavyenin köşesinden tutmak. Shift ve CTRL tuşlarını sık kullandığımdan böyle bir tutuşum var. Bu klavyede G tuşlarının yeri nedeniyle tutuşum değiştiği için shift ve Ctrl tuşlarına basarken rahatsız oluyorum. Çoğu kullanıcı mouse alırken eline oturması ve tutuş şekline dikkat eder. Benim için de klavye nin tutuşu önemli. Yoksa çok güzel klavye. Neredeyse 3 senedir kullanıyorum tık demedi. Bu yüzden tercihim k70 yönünde olacak. Amazondan almak ile yurt dışından getirtmek arasında çok fazla fiyat farkı olur mu sizce?




  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    haklısınız alıştımı çok zor oluyor
  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/msi-gk-701-oyuncu-keyboard-us-p-BD805287
    bir bak istersen
  • Hocam amerikadan alırsanız NA layout olur türkiyede satılan ise UK dizilim.

    Büyük küçük entera alışırım diyorsanız ki ben sizde alışkanlıklardan vazgeçen bir yapı görmedim bence türkiyeden alın.

    Yada amazon ingiltere'den isteğinize göre lux modelinide alabilirsiniz lux rgb, normal rgb'den daha gelişmiş bir sürüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    Hocam amerikadan alırsanız NA layout olur türkiyede satılan ise UK dizilim.

    Büyük küçük entera alışırım diyorsanız ki ben sizde alışkanlıklardan vazgeçen bir yapı görmedim bence türkiyeden alın.

    Yada amazon ingiltere'den isteğinize göre lux modelinide alabilirsiniz lux rgb, normal rgb'den daha gelişmiş bir sürüm.

    O konuda biraz sorunluyum işte. Uk dizilimde enter büyük sol shift küçükç Na dizilimde enter küçük sol shift büyük. Gameekstra UK dizilim var teşhirden bir bakayım fiyatlarıda bir miktar uygun. Amerikadan getirteceğim klavyede max. 100 tl fark ediyor. Duruma göre Türkiye den alabilirim. Shift tuşunun kesinlikle büyük olması tercihim. Ama enter da sorun yaşarmıyım bilmiyorum. Büyük enter da neredeyse 20 yıllık alışkanlık vazgeçebilecekmiyim bir kontrol edeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 29 Temmuz 2016; 19:13:43 >




  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    Büyük shift benimde işime gelecekti aslında bende aynen senin gibi düşünüyordum fakat küçük enter gerçekten sorun yaratır bence bende 8 yıldır UK dizilim kullanıyorum dahada bırakabileceğimi sanmıyorum.

    Gameekstra akıllıca davranıp yurtdışı fiyatının altına getirmiş yoksa zaten zor satacağını biliyor bu üründe. Bende almayı düşündüm fakat blue switch getirmeme inatlarına devam ediyorlar.

    Lux sürümünün RGB Cherry Brown'uda gelmiş onu alabilirsin istiyorsan. Aldıktan sonra deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.
  • Bugün gameekstraya gittim teşhirde k70 yokmuş. Ve ellerinde sadece brown switch varmış. Denemeden alıp almama konusunda tereddüte düştüm. Ayrıca brown mu blue mu konusunda da kararsızım. Nasıl yapsam bilemedim doğrusu:(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav uk layout na layout ne uğraşıyorsunuz al g810 ne güzel Türkçe klavyen olur işte. Ha diyorsan ki illa ki red veya brown switch olacak g610 al.
    Bu klavyelerin hiçbirinde fuzuli yer kaplama yok hem de gayet kaliteli bir malzeme yapısı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LegendOfKebap

    Yav uk layout na layout ne uğraşıyorsunuz al g810 ne güzel Türkçe klavyen olur işte. Ha diyorsan ki illa ki red veya brown switch olacak g610 al.
    Bu klavyelerin hiçbirinde fuzuli yer kaplama yok hem de gayet kaliteli bir malzeme yapısı var



    Logitech'in son klavyelerinde kullandığı Romer-G tuş anahtarı red switch'ten daha hissiyatsız ve sessiz. Adam brown'a bile alışamam gözüyle bakarken bide yapmayın hocam.


    quote:

    Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

    Bugün gameekstraya gittim teşhirde k70 yokmuş. Ve ellerinde sadece brown switch varmış. Denemeden alıp almama konusunda tereddüte düştüm. Ayrıca brown mu blue mu konusunda da kararsızım. Nasıl yapsam bilemedim doğrusu:(



    Bende gidip deneyecektim öğrendiğim iyi oldu boş yere gitmem artık. Okadar ürünün teşhiri var ama K70'in yok yani yuh. Bu gameekstra'dan harbi bi cacık olmaz.

    Ben amazondan şunu alacağım hocam istiyorsanız sizde alın.

    https://www.amazon.co.uk/Corsair-Performance-Backlit-Mechanical-Keyboard/dp/B01FDEMFUA/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1467455926&sr=1-1&keywords=corsair+k70+rgb+blue




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.