Şimdi Ara

İnternet Paketleri Konusunda Bilgisizim,Lütfen Yardım Edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar benim 2 sene süren bir taahhütlü anlaşmam vardı TTnet ile 2-3 ay önce bitti şuanda internetim çok yavaş 250/300 kbps ile indiriyorum birşey indirmek istediğim zaman 50 gb AKK var ve ben buna 90 lira para ödüyorum. TTNET'în sitesine giriyorum ya ttnet üyesi olmayanlar için kampanyalar var yada iptal etmişler için tarifeler var,Taahhütü bitmişler vb. tarzında hiçbir koşul veya yardımı olabilecek bir seçenek göremiyorum.

    ben çok birşey istemiyorum fakat kime sorsam öyle internet hızı mı kaldı ona bi de 90 lira mı veriyorsun gibi şeyler diyorlar. ben 800/900 civarı ile indirmek yani hızlı bir internete kavuşmak istiyorum. Ne yapmamı önerirsin bu konularda çok kafam karışıyor ve siteye girdiğimde ne seçeceğimi dahi bilemiyorum eğer bilgili bir arkadaşımızın yardımı olursa çok mutlu olurum.



  • Bölgendeki altyapıya bağlı hızının değişmesi yüksek pakette alsan altyapı kötüyse gene düşük olur o hız türk telekom müdürlüğüne gidin orada kntrol etsinler şuan internet varsa evinde modem arayüzüne girip adsl hat değerlerini bulup atın..
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    hocam postane,belediye falan var etrafımızda şehrin göbeğinde oturuyorum altyapının gayet iyi olduğunu düşünüyorum ayrıca şuanda 700-800 hız alamayan yer kalmamıştır diye düşünüyorum. Modem arayüzüne girmeyi denedim fakat şifremi hatırlamıyorum modeme reset falan atıp iyi yapacağım derken daha beter de yapmak istemiyorum interneti açıkcası. Kablosundan üyeliğine modemine herşeyim var benim ttnetin sitesinden veya telefonla ulaşarak daha hızlı bir paket seçip o pakete geçebilir miyim?
  • 700-800 diye hız yok adsl de 8 mbit - 16 mbit tarifeleri var vdsl de yani yarı fiberde 24-35-50 - 100 mbit tarifeleri var paketin ne olduğu etkilemez hat kötüyse genede sen bilirsin.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    700 800den kastım kbps olarak indirmek hocam bir oyuna güncelleme yaparken yada birşey indirirken kenarda çıkıyor ya hani,yoksa biliyorum öyle bir hız olmadığını ama neyse sağolun. Modeme girmeyi başardım bu arada nerden bakabilirim adsl değerlerine yardımcı olur musunuz?
  • Modem marka model ney wan kısmında olur bazılarında

    Hat zayıflaması
    Snr

    Bunları görürsen değerler onlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Hocam snr marjin diye birşey var istatistikler bölümünde orda değer düşümü,çıkış gücü,ulaşılabilir oran falan var onlar mı?
  • Aynen hepsini atın
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Aşağı Akış Yukarı Akış
    SNR Marjin (dB): 28.6 14.0
    Değer Düşümü (dB): 04 6.0
    Çıkış Gücü (dBm): 13.0 7.5
    Ulaşılabilir Oran (Kbps): 18232 796
    Oran (Kbps): 4095 796
    D (Dönüşümlü Çalışma Derinliği): 64 8
    Gecikme (milisaniye): 6.43 3.69

    HEC Hataları: 0 0
    OCD Hataları: 0 0
    LCD Hataları: 0 0

    Toplam ES: 0 317



    edit : hocam vallahi düzeltmeye çalıştım kopyalarken ama yine de böyle çıkıyor,umarım burdan birşey anlarsınız :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 2 Nisan 2016; 16:09:59 >




  • 16 mbiti alırsın kopma olursa 14-15 mbite düşürürsün vdsl olabilir bölgede onla daha fazla yüksek hızlara çıkabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim,peki ben taahhütü bitmiş bir abone olarak istediğim paketi seçebiliyor muyum? şuan boşta gibi mi gözüküyorum olay nedir hocam,bi de internet üzerinden paket alımı yapmam mümkün olabiliyor mu çünkü zannedersem cumartesi günleri ttnet şubeleri kapalı oluyorlar.
  • İstediğini yapabilirsin online işlemlerden bakın paket değişikliği olur sözleşme ile indirimli alırsın sizin yerinizde olsam müdürlüğe gidip orada işlem yapardım telden hallediyorlarsa arayıp bilgi alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Bence direk telekom müdürlüğüne gidip fiyat çok yüksek olduğu için iptal ettirmek istediğinizi söyleyin, el altından güzel tarifeleri verirler. Vermezlerse atın imzanızı 1 hafta içinde müşteri hizmetleri arayıp teklif eder

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Hocam allah razı olsun gerçekten ben normalde bu işlerde üstüne sorumluluk almayan bir adamdım uğraşmazdım siz şu kadar şu kadar kaldırır dedikten sonra uğraştım ben bunca zaman ihmalkar davranmışım,altyapı değişmiş fiber döşenmiş bizim buraya o sebepten ötürü 8 mbit olan hızımı 1mbit olarak alıyormuşum önce kendi hızıma kavuşturdular sonra 16mbit 75 AKK ye yükselttiler 24 ay / 50 lira ücret ile şuanda resmen 7-8 kat arttı internet hızım öyle bir niyetlenip konu açmıştım siz cevap vermezseniz yine üstüne düşmezdim,çok teşekkür ederim. Telefon yoluyla hallettim,istersem daha da yükseltebileceğimi söylediler,çifte telli paketi miymiş neymiş umarım gidip de kötü bir paket satın almamışımdır ama hızı görünce gözüm döndü gerçekten. Sorularıma cevap bulamıyordum daha önce 1 kere ttnet şubesine gitmiştim altyapımın yeterli olmadığı söylenip hiçbirşey yapılmamıştı bende ipin ucunu salmıştım,tekrardan çok teşekkür ediyorum.




  • Önemli değil sıkıntı olursa özelden mesaj atabilirsin çözeriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.