Şimdi Ara

OYUNLARDA KASMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi forumlar. Size yaklaşık bir senedir yaşadığım problemden bahsedeceğim...

    Bilgisayarımın özelliklerini görselde paylaştım, vasat bir sisteme sahip değilim. Ancak ne hikmetse bu sistem beni FIFA 18, Crysis 2 , Pubg Mobile(Emülatör) vs. gibi oyunlarda mağdur ediyor. Ekran kartım NVIDIA GTX950 M. Dizüstü bilgisayar. Pubg Mobile'da 60 FPS değerini ayarları ne yaparsam yapayım bulamıyorum. FIFA 18 orta ayarlarda dahi çoğu zaman kasma ve takılmalar yapıyor. Crysis 2 Yüksek ayarlarda oynatmıyor vb. şikayetlerim mevcut. Oyunları ekran kartıyla açmayı denedim, uyumluluk modlarını değiştirdim, yönetici olarak başlattım; klişe olabilecek çözümlerin hepsini denedim ancak bir türlü kesin çözüm bulamıyorum. Bana yol gösterecek arkadaşları bekliyorum konu altına.

    Şimdiden teşekkürler...

    OYUNLARDA KASMA SORUNU







  • Crysis 2'yi yüksek ayarlarda oynatması lazım. Muhtemelen windows 10 kullanıyosun ve windows 10'un acayiplikleri yüzünden bunları yaşıyorsun. İstersen windows 8.1 kur.
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Nezaketin ve yanıtın için teşekkürler hocam. Fabrika çıkışı Windows 10 makine. 8.1'i nasıl kurarım bir fikrim yok. Ama alalı iki seneden fazla oldu, termal macun takviyesi ve temizlikle beraber format da attırabilirim Windows 7 veya 8.1 olarak. Nasıl olur sence?
  • Isınma sorunu yoksa termal macun yenilemene gerek yok. Sadece windows 8'i dene. 10'dan memnun kalmayan çok kişi var çünkü, ben hiç denemedim ama.
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Fan çoğu zaman tüm gücüyle çalışıyor ve ısınma 90'ları görüyor hocam. İşletim sistemi değişikliği sorunlarımı kökten halleder mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugrademirtaas

    Fan çoğu zaman tüm gücüyle çalışıyor ve ısınma 90'ları görüyor hocam. İşletim sistemi değişikliği sorunlarımı kökten halleder mi?
    Sıcaklık iyi değil hocam. Laptopta ısınma sorunu var demekki. Sıcak şeylerin üstünde kullanmayın. Olmazsa laptop soğutucu alın.
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim ilginize.
  • Varsa başka öneri ve görüşlerinize de bekliyorum arkadaşlar.
  • bugrademirtaas kullanıcısına yanıt
    sogutucu ne kadar iyi olursa olsun dışardan hava verme şeklindedir sana kısa küçük notlar vercem şimdi o laptop fan boyutlarını ögren ona uyumlu rpm yüksek bir fan al sonra iyi bir termal macun al şu mesalahttps://www.hepsiburada.com/cooler-master-htk-002-yuksek-performansli-termal-macun-htk-002-u1-gp-pm-bd100279 sonra laptop sogutucunu çıkar ve bakır yüzeyi zıpara ile hafifçe hiç bastırmadan bak çok nazik şekilde işlemcinin deydigi yeri zıparala sonra 80 dereceyi geçmez tecrübe ile sabittir :D iyi forumlar dilerim




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.