Şimdi Ara

bu kadar haksızlık karşısında ne yapayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mrb arkadaşlar.dün gece item alım satım konusunada yazdığım witching hour satıyordum sadece bidden.577mdi arkadaşımla anlaştım son dakikasında (04:45) 650m basarım gelirse gelir gelmezse senin işin görülsün hesabı yaptı tamam dedim bende saat 01:00 gibi çıktım oyundan.ben çıktığımdan 1 saat sonra oyun gitmiş telefonla uyandırdı baktım hakkatten gitmiş.dedim oyun geldiğinde heralde kalan saatleri yememişlerdir item duruyodur basarsın dedim.baktımki oyun geldi item satılmış.herzaman böyle alışverişler yapsam şanstır deyip geçicemde 10m'nin hesabını yapan biri olarak büyük zarardayım zaten nerdeyse bütün bidçiler son 5dakikaya saklıyor kendini son 5dakikaya 10m gelen item o 5dakkada ederine göre 50-100 çıkıyor.konuyu açmamdaki amaç ingilizcem çok iyi değil bana yardımcı olmak isteyen varsa en azından sitem etmek için blizzard'a ticket atıcam.özel mesajdan şu konuyla ilgili bir yazı yazıp bana gönderebilirmi? şimdiden teşekkürler.

    item buydu

     bu kadar haksızlık karşısında ne yapayım.


     bu kadar haksızlık karşısında ne yapayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BitirimAbi -- 27 Şubat 2013; 17:02:01 >







  • Hocam bu hiçbir şey. Benim witching hour'um 30m na gitti. Eşyayı koyduktan sonra AH'da sorun çıktı bazı eşyalarda. Bid falan yapılamadı. Öyle 30m'na gitti. Ben dahil onlarca kişi Battle nette konu açtı kimsede çıkıp bir şey demedi. ( bu konularda girişte sağ tarafta bulunan en çok konuşulanlardaydı)
    O yüzden boşuna bir şey olmasını bekleme derim ben.

    http://forum.donanimhaber.com/m_67375443/mpage_1/f_/key_AH+Acil//tm.htm#67375443 bu da konusuydu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silent knight -- 27 Şubat 2013; 17:18:23 >
  • soğuk su....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silent knight

    Hocam bu hiçbir şey. Benim witching hour'um 30m na gitti. Eşyayı koyduktan sonra AH'da sorun çıktı bazı eşyalarda. Bid falan yapılamadı. Öyle 30m'na gitti. Ben dahil onlarca kişi Battle nette konu açtı kimsede çıkıp bir şey demedi. ( bu konularda girişte sağ tarafta bulunan en çok konuşulanlardaydı)
    O yüzden boşuna bir şey olmasını bekleme derim ben.

    http://forum.donanimhaber.com/m_67375443/mpage_1/f_/key_AH+Acil//tm.htm#67375443 bu da konusuydu.

    hacı abi senin konuyu inceledikten sonra ticket atmaktan falan vazgeçtim.senin durum benimkindende vahimmiş.kötü oldu senin içinde benim içinde.kabullenmek lazım demekki.ama harbiden yazıklar olsun.oyun gittiğinde bid sayaçlarını durdurmak akıllarına gelmiyorsa daha ben ne diyeyim.bu arada içiyorum yaw soğuk su sabahtan beri çekiyom valla




  • "son dakikacılık" anlayışından sıyrılamadıkça daha çok zarar edersin. Arkadaşın sırf sana iyilik olsun diye mi almaya niyetlendi bilmem; ama eğer gerçekten isteyip de oyun "göçtüğü" için alamadıysa o da hatalı.

    Ben sana suçlusun demedim, o deyimi salt okunduğu gibi anlama. Demek istediğim, burada ne senin ne de arkadaşının bir mağduriyeti var.
    Madem yüksek fiyattan gitsin istiyorsun, açılışı yüksek yap; yok itemi ille alacam diyorsan, bekleme ver teklifini.

    Aynı durumu bir sorunmuş gibi ifade eden ilk kişi sen değilsin. Daha önce başkaları da aynı şekilde "oyunun gazabına uğradığını" ifade etti. Ben de diyorum ki: "hayır, senin hatan!"

    EDIT
    İfade tarzımı bilinçli olarak "sert" belirliyorum. Neden?
    İnsanoğlunun en kalıcı öğrenme yöntemi, olumlu girşimler için tecrübe etmedir; olumsuz (bireye zarar veren) girişimler için ders almadır. Ben konuyu açan arkadaşın ders almasını, bir daha benzer şekilde kendi zararına davranışlarda bulunmaktan sakınmasını diliyorum. Birilerine garezim olduğu falan yok.

    Bir durumun farkındalığını kazandırmak için, batılılar gibi seve-okşaya anlatma tarzı bizim kültürümüzde işlemiyor. Mümkün mertebe ilk fırsatta, daha "zorlayıcı" yönlendirmeler kullanılması taraftarıyım. İnsanlar da buna alınganlık eşiklerinin farklılığına göre farklı tepkiler gösterebiliyor; normal. Sen benim ifade tarzımdan alındın; ama ben senin ifade tarzından alınmadım. İnsanların farklı farklı olduğunu biliyorum; psikoloğum sonuçta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 27 Şubat 2013; 20:39:48 >




  • yeni konular açıyorsun ''Son dakikacılık'' bunlardan birisi.Ben gayet net anlattığımı düşünüyorum.işin aslı ben çarşamba günleri bakım olduğunu biliyorum ama unuttum.Buda ztn konuyu açtıktan yarım saat sonra geldi aklıma.Deseydinki ''Bakım vardı unutmasaydın''.Evet yeni aklıma geldi derdim hiç uzatmazdım.O yazdıklarım senin yazdıklarına hitaben yani sen server habersiz göçme durumundada beni hatalı buldun bende hatanın bende olmadığını anlatmaya çalıştım.ister haberli bakım ister habersiz göçme illaki senin hatan diyorsan öyle olsun yaw benim hatam olsun.
  • kusura bakmayın da ben arkadaşı %100 haklı buluyorum.. blizz neden haklı olsun? tamam 12 saatlik bakım yapıcaz dediler ama bu bakım içinde AH süreleri dondurulabilir çünkü zaten oyun offline,zaten bakımda.. sırf blizzard bakımları sayesinde milyarlarca gold kazanan insanlar var son dakika bidleri ile.sorun şuradan kaynaklanıyo.ben bid e koyarım itemi hem de 1 golddan koyarım..ama o bidin süresi 36 saattir..oyun bakımda diye 36 saatten düşmesi haksızlıktır.
  • @fahrettin abi iyi güzel diyorsunda aynı şeyi sen yap bakım olacağını biliyorsun ver bidi kap ucuza itemleri , ama öyle olmuyor işler işte malesef...
  • Ben, haklısın veya haksızsın gibi bir ithamda bulunmadım! Hak aramanı gerektirecek bir mağduriyetin yok dedim; bu ikisi farklı şeyler!
    Yeni konu falan da açmıyorum; bu durumuna sebebiyet veren düşünceyi ifade etmeye çalışıyorum; ama sen yazdıklarımın içerisinden cımbızla kelime seçip tartışmaya taş koyuyorsun!

    Haberin olmadan oyunun bir süre erişime kapalı kalmasını "senin şahsi hatan" olarak nitelemedim!
    Senin hatanın, sattığın eşyaya ederinden daha düşük bir başlangıç fiyatı seçmen olduğunu belirttim.

    Şimdi anlatabildim mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shruikan

    Ben, haklısın veya haksızsın gibi bir ithamda bulunmadım! Hak aramanı gerektirecek bir mağduriyetin yok dedim; bu ikisi farklı şeyler!
    Yeni konu falan da açmıyorum; bu durumuna sebebiyet veren düşünceyi ifade etmeye çalışıyorum; ama sen yazdıklarımın içerisinden cımbızla kelime seçip tartışmaya taş koyuyorsun!

    Haberin olmadan oyunun bir süre erişime kapalı kalmasını "senin şahsi hatan" olarak nitelemedim!
    Senin hatanın, sattığın eşyaya ederinden daha düşük bir başlangıç fiyatı seçmen olduğunu belirttim.

    Şimdi anlatabildim mi?

    ben senin demek istediğini başından beri anlıyorum zaten amacım anlatmak istediğin şeyin yanlış olduğunu sana anlatabilmek.çok açık ve net söylüyorum sen 36 saat koydun ben 30 benim elimde olmayan sorunlardan dolayı benim 6saat'im heba oldu burada gayet hakkımı arayabilirim.aynı itemi sende 50m koydun son 6saatte 500m oldu bende 50m koydum son 6saate girerken 150m'di ama aradaki 6saatte çok şey değişebilirdi yani.senin dediğine bakılırsa bid sistemi boşa buyout yeterli olur.Mesela bana 36saat içinde 500m lazım bidden 500'e koydum olurda 500e giderse istediğimi gene alacağım ama yine olurda belki üstüne birileride koyar bedavadan karım olur.yine bir örnek vereceğim mesela bir itemin değeri 50m ve bende onu 55mden koydum birisi geldi bidledi 55mden alacak.ama son 6saat içinde biri daha geliyor ve oda bidlemek istiyor.yani ben zaten alacağımı aldım bundan sonrası kar.Peki benim elimde olmayan bi sebepten ötürü ben bu kar'ı neden kaybedeyimki?.itemim ucuza gitti diye hak aramıyorum ben 6saatim boşa gitti diye hak arıyorum

    ayrıca piskoloğum diyorsunuz.bende coca colada çalışıyorum.Düşününki ben hastanız olarak geldim size aynı bu konuyu anlattım.Dedimki ''10m bile önemliydi benim için ama böyle böyle oldu moralim bozuk üzgünüm''.cebimdede 150 lira var tek seanslık sizden birşeyler bekliyorum verdiğim paramın hakkını istiyorum.Lütfen samimi olun söyleyin yinede ''hem suçlusun hem güçlü'' diyebilirmiydiniz?

    edit:sizden çok daha atarlı konuşabilirim.her kelimenin sonunada ünlem çakabilirim.bunları yapmaya kalksam sizin yaptığınızdan çok daha etkili olur emin olun.Lakin bütün ünlemlerinize kırıcı laflarınıza karşı odaklanmak istediğim tek nokta derdimi anlatabilmek.güzelce anlatabilmek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BitirimAbi -- 27 Şubat 2013; 23:58:12 >




  • Eline geçmemiş bir paranın -gold, her neyse- zararından bahsediyorsun? Bu parayı zaten kazanamadın. Bak kendin de söyledin "ben bu parayı elimde olmayan bir sebepten neden kaybedeyim?"
    AH sisteminin "açık artırma" bölümü senin kontrolünde değil zaten. Madem potansiyel kayıptan bahsediyorsun, "hemen al" fiyatı neden koymadın? Açık artırma sistemini kullanmak, çok afedersin, el mahkum g.t gardiyan durumundan ibaret!

    Bahsettiğin senaryo durumu gerçekleşse (senin bana danışan olarak gelme ve terapi süreci falan-filan), anlaşılan o ki, sen muhtemel zararını benden isteyeceksin. Yok belki ifadeni yanlış anladım, o zaman da şöyle bir odak noktası olur konuşmamızın:
    Terapötik süreçte, danışan yüzleştirmeye tabi tutulmalıdır. Yani varsa hataları ya da yapmış olduğu seçimlerin sonuçlarını net bir şekilde görebilmesi gerekir. Daha doğrusu bunu danışana ben gösteririm. Ve yüzleştirme, hiçbir zaman için sempatik bir yaklaşım olarak algılanmaz. Zaten terim olarak da ifade edildiğinde, kişi ister-istemez savunucu, saldırgan bir tavır/davranış/algılayış biçimine bürünüyor.

    Kısaca; burada da yaptığım gibi, gerçek hayatta da benim mesleki görevim danışanın hatasını, tabiri caizse, yüzüne vurmak. Benim görevim, kişiye "farkındalık" kazandırmak. Kişinin özlemlerini, üzüntülerini, maddi-manevi zararlarını gidermek değil.
    Söz konusu kişi, psikolog kimseye bu arayışlarla geliyorsa zaten, o kişiye ne Freud ne Yung ne de Erikson yardım edebilir. Terapötik klinik ortamı, sevgiye aç kimselerin sığınabileceği bir yer değil, bir araştırma sahası.
    Ben, hastalığını ve tedavini sana anlatırım, yapıp yapmamak sana kalır.

    Dert sendeyse, derman da sende.




  • 2.ve 3. paragrafı okumama rağmen pek birşey anlayamadım cahilliğime verin kusura bakmayın.1.paragrafta söylediğinize cevabımı attığım bütün mesajlarda verdim ama anlaşamıyoruz hocam belkide ben haklı olduğuma o kadar inandımki siz ne derseniz deyin zırva geliyor.eğer durum böyleyse ben haksızsam ve haklı olduğuma inandığım için bu kadar tartışma yapıyorsak özür dilerim.ztn ben bilseydim benim başıma gelenler daha başkalarınında başına geldi ve sonuç hep aynı.o zaman konu açmazdım.daha fazla tartışmamıza hiç gerek yok ztn giden gitti kim aldıysa hayırlı uğurlu olsun.

    biri bu konuyu görsün ve bid'e item koyacaksa bitiş zamanına doğru server göçermi göçmezmi blizzforumlarından takip etsin ve olası zarardan kendini kurtarsın hiç yoktan bu konuda birisine fayda sağlamış olur.şuanda bu gereksiz konu için beklentim sadece bu.
  • stormshield moda iken, 3 5m'na 30m luk stormshieldler kapmışlığım var..(ozamanlar 30m iyi para tabi )

    bence konuyu açan malesef haksız. ÇÜNKÜ blizzord, önceden duyurdu. Bakım var 11 saat dükkan kapalı diye... ve herkes biliyorki oyun down olsa bile ahda zaman işler... eee bunu bilerek böyle ypılması... oyuncu hatası... Haaa tabiki blizordun sistemi doğru mu yanlışmı tartışılır. Amma biz ne dersek diyelim oyunun kuralını blizord koyuyor.... bizde oynuyoruz....

    geçmiş olsun... demekten başka bişey yok.....

    bu bende olsaydı oyunu bırakırdım ama
  • blizzard'ın bu sisteminin yanlış olduğu konusunda heralde herkes hem fikirdir? bende dedimki bu yanlıştan haberim yoktu ve bu yanlış yüzünden bir zarara uğradımen azından sitem edicem.yani ben adamlara desemki ''ulan ne biçim iş yapıyorsunuz ah'a giremiyoruz ama bid işliyor bid vericez veremiyoruz'' adamda bana diyecekki ''allahın pantası biz böyle uygun gördük böyle olucak canımız nasıl isterse o ister doğru ister yanlış bu zaten böyleydi''yani ortaya biri kuyu kazdı bilenler üstünden atladı bilmeyenler içine düştü.bu içine düşen adam bilmediği için içeri düşmeyimi hak ediyor? gerçekten anlamıyorum ben nasıl haksız oluyorum yaw :)

    Edit: valla son örnek güzel oldu yaw ondan biraz umutluyum :) onada yoksa yok demekki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BitirimAbi -- 28 Şubat 2013; 4:36:19 >




  • gerçi bu saatten sonra biride çıkıp deseki ulan amma tantana yaptın 90tane mesajın var yarısını bu konuda kastın haklı olsan ne olmasan ne.valla doğru.o yüzden boşa kürek çekmeye gerek yok olan oldu giden gitti.lakin dediğim gibi inş bilgisi olmayan bir arkadaşta başıma gelen bu olayı görürde benim yaşadaığım zararı yaşamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BitirimAbi -- 28 Şubat 2013; 5:08:03 >
  • @shruikan; Yanlış konuşuyorsun. Eğer 36 saatlik ihale açıyorsan, o ihale 36 saat açık kalmak zorundadır. Burada kullanıcının hiçbir suçu yok. Blizzard'ın yapacağı bakım, önceden açıklanmış olsa dahi ihale süresini etkileyemez. Eğer ciddi bir kayıp olsaydı dava bile açılabilirdi.

    Sen bir gazeteye 10 günlüğüne reklam veriyorsun diyelim, ancak gazetenin basım bölümünde bir arıza çıkıyor ve 8 gün boyunca düzeltilemiyor. Senin reklamını sadece 2 gün yapıp "10 gün bitti." diyorlar.
    Sen ne yapardın? "Tamam, 2 gün reklamım yapıldı." mı derdin, yoksa "Sadece 2 gün reklamım yapıldı? Daha 8 günüm daha var. Ya 8 gün daha reklamımı yapın yada paramı iade edin." mi derdin?

    Blizzard'ı yaptığı bakımları bilmek zorunda değiliz. Zaten bu bakımların oyunu etkilememesi gerekir. Blizzard gibi bir firma için mainteance zamanlarında saati durdurmak çok zor olmamalı. Eğer bunu yapamıyorlarsa bid sistemini de oyuna koymamaları gerekir. Zaten şuana kadar bid sisteminde kaç tane exploit ve sorun çıktı ben sayamadım. Binlerce insan parasını/itemini kaybetti. Bid konusunda hala Blizzard'dan taraf olanlara şaşırıyorum.

    @BitirimAbi; Bu oyun çıktığı günden beri bid bölümünde her zaman sorunlar vardı. İnsanlar parasını/itemini kaybetti. Saati değiştirip itemi geri çekmeler, bid yapılan paraların kaybolması, mainteance sorunları, bide koyulan itemlere outbid yapılamaması gibi yüzlerce sorun çıktı. Bu oyunda asla bid sistemini kullanmayın, çünkü hala tam anlamıyla fixlenmiş değil. Hala açığa çıkmayı bekleyen birçok sorun olduğundan eminim.

    Satışlarını şu şekilde yapmaya çalış.
    İtemin ederini iyice öğren. 800M mi? Makul bir fiyattan koy auctiona. Eğer birkaç saat içerisinde satılmazsa, fiyatı biraz düşürüp tekrar koy. Alıcılar genellikle itemin süresine bakıyorlar. Satılacak bir item zaten ilk 1 saat içerisinde satılmıyorsa, kalan 35 saat içerisinde satılması imkansız gibi birşey. İnsanlar (ve botlar) ucuza item kapabilmek için 1Day 12Hour itemlere bakıyorlar çünkü ara sıra çok iyi itemler geliyor çok ucuz fiyatlara.

    Misal, 16 saati kalan bir iteme karşı şöyle bir görüş var. "Bu item bu kadar para etse nasıl olsa birisi çoktan alırdı, demekki etmiyor." En azından ben böyle düşünüyorum. Şuana kadar 1D 12H ve 1D 11H itemler dışında herhangi bir item almadım. AH'dan.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TSF Aristona

    @shruikan; Yanlış konuşuyorsun. Eğer 36 saatlik ihale açıyorsan, o ihale 36 saat açık kalmak zorundadır. Burada kullanıcının hiçbir suçu yok. Blizzard'ın yapacağı bakım, önceden açıklanmış olsa dahi ihale süresini etkileyemez. Eğer ciddi bir kayıp olsaydı dava bile açılabilirdi.

    Sen bir gazeteye 10 günlüğüne reklam veriyorsun diyelim, ancak gazetenin basım bölümünde bir arıza çıkıyor ve 8 gün boyunca düzeltilemiyor. Senin reklamını sadece 2 gün yapıp "10 gün bitti." diyorlar.
    Sen ne yapardın? "Tamam, 2 gün reklamım yapıldı." mı derdin, yoksa "Sadece 2 gün reklamım yapıldı? Daha 8 günüm daha var. Ya 8 gün daha reklamımı yapın yada paramı iade edin." mi derdin?

    Blizzard'ı yaptığı bakımları bilmek zorunda değiliz. Zaten bu bakımların oyunu etkilememesi gerekir. Blizzard gibi bir firma için mainteance zamanlarında saati durdurmak çok zor olmamalı. Eğer bunu yapamıyorlarsa bid sistemini de oyuna koymamaları gerekir. Zaten şuana kadar bid sisteminde kaç tane exploit ve sorun çıktı ben sayamadım. Binlerce insan parasını/itemini kaybetti. Bid konusunda hala Blizzard'dan taraf olanlara şaşırıyorum.

    Yahu ben neden her şeyi iki kez yazmak zorunda kalıyorum?

    Ben konuyu açan kişiye "sen suçlusun!" dedim mi? Nerede okudun?

    Ortada bir "suçlu" aranmasını gerektirecek bir durum yok. Ben Blizzard'ın AH'deki teklif sistemi iyi çalışıyor da demedim.

    Bu durum gazete ilanı örneği ile benzerlik göstermiyor. İlan, kişi gazeteye ilan basılması için ödeme yaptığından, ödeme karşılığı verilen bir hizmet niteliğindedir. İlanın, senin ifade ettiğin şekilde, belirtilen süreden daha az yayında kalması, verilen hizmetin yetersizliğidir.

    Oyundaki 36 saatlik teklif yayın süresi bir hizmet değildir. Dolayısıyla, satıcı kişi, sunucu bakım çalışmaları nedeni ile eksik yayımlanma süresi için hak talep edemez.

    Bir de, konu hakkında bilgisi olan birisi, açık artırmada mal sahibi ve alıcı adayı arasında pazarlık ediminin hak/hukuku konusunda bilgi verebilir mi? Ben biraz araştırdım; ama dişe dokunur bir şey bulamadım.




  • Avrupa için salı gününü çarşambaya bağlayan gecede WoW ve Diablo 3 serverlarına bakım yapılır ve bu yıllardır varolan bir durum. Çoğu oyuncu da bu durumdan haberdardır. Ama oyuncuların bu durumdan haberdar olması onların mağdur edilebileceği veya oyuncuların server bakım saatlerine göre auction ayarlamaları gerektiği anlamına gelmez.

    Yapılması gereken ve mantıklı olan, server bakım saatlerinde tüm auctionların dondurulması ve serverlar tekrar açıldığında kaldığı yerden devam ettirilmesidir. Aksini savunanın aklından şüphe ederim. Arkadaşın sırf bu saçmalık yüzünden mağdur olduğu çok açık. Hiçkimse auctionları oluştururken server bakım saatlerini gözönünde bulundurmak zorunda değildir.

    Son olarak şunu söyleyeceğim, yıllardır blizzard ın tüm oyunlarını oldukça fazla oynamış olan birisiyim blizzard ın oyunlarında mantık aramayın arkadaşlar tecrübeyle sabittir. Özellikle activision ile birleştikten ve WoW sayesinde paranın tadını aldıktan sonra para hariç hiçbirşeyi umruna takmayan bir firma oldu blizzard maalesef. Artık oyunların oyuncular ve maksimum keyif için değil, tamamen maksimum kar elde etmek amaçlı yapıldığı bir dönemdeyiz.




  • Serverler bakıma alındığında item saatini durdurma olayını yıllardır ve halen wow da yapamıyor / yapmıyor diye hatırlıyorum. Server saati var, herşey gerçek zamanlı şimdi saati durdurmak , akışı değiştirmek soruna yol açıyor olabilir belki yıllardır bu nedenle çözülemedi. Wow oynayanlar bilir altarec walleyde ally tarafındaki bir kulenin ilk basamağı buglu zıplamadan çıkılmıyor tonlarca mail atılmıştır ancak ben 6 -7 yıl oynadım çözülemedi. Belki hala duruyordur. Temelde bir sıkıntı ise yada ne bileyim gerçek zamana göre işlediğinden durdurmak daha büyük sorunlara yol açar. Wow oynayan diablo oynayan herkes de bunu bilir yada bu şekilde öğrenir...

    Ortada bir de rmah gerçeği var yani bunlar denetleniyordur diye düşünüyorum çünki ortada gerçek para dönüyor ve büyüklüğünü sadece blizz ve varsa denetleyen kurum (varsa) biliyor.

    Bu item saatini durdurma yada durdurmamadan blizin bir kazancı yada kaybı olamayacağını düşünüyorum bence olay başka. Oyun zorla satılmıyor ve alırken bunları bir şekilde kabul ediyoruz. o zaman oynama derler adama

    Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim
    bu alttaki nedir yav sonra ergen deyince kızıyorsunuz yani aksini kimse savunmasınmı arkadaş tartışmayalımmı ne bilim ya akıldan şüphe etme makamı senmisin yoksa?


    "Aksini savunanın aklından şüphe ederim"



    öhh be




  • oyunu banada zorla satmadılar gittim kendim aldım.zaten benim anlatmak istediğim 36 saat süreyle ah'a item koyan adam benden daha çok paramı verdide 36 saat sürdü benimkisi 30 saat sürüyor.hadi şimdiki haberli bakımmış gerçi ingilizcem iyi olmadığı için blizzard forumlarını falanda takip etmiyorum.bakımdanda aslında haberim yoktu sonradan aklıma geldi çarşamba günleri bakım oluyor diye.Peki ya habersiz bir şekilde bug tespit etselerdi ve düzeltmek için serveri kapatsalardı(olmuyormu bunlar oluyor gayet).Blizzard'ın bu durumdan fayda sağladığını düşünmüyorum ne yararı vardır onlara ne zararı.yaptıkları sadece vurdumduymazlık.Araştırdım kaç kişi mağdur olmuş böyle sorun hep devam ediyor.Ve bid hizmet değildir denmiş oyundaki her ayrıntı benim verdiğim 119liranın bana dönen hizmetidir.Oyunu almadan önce bana söylendi bid sistemimiz var 36 saat sürüyor diye ve belkide ben sadece bu sistemi beğendiğim için aldım oyunu olamazmı?




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.