Bildirim
O
@ozdemirler
"onbaşı": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
ozdemirler (çetin özdemir) · Elektronik altına konu açtı.
7 yıl
TOPRAKLAMA BAĞLANINCA KAR ATIYOR.!!!
|
ozdemirler (çetin özdemir) · Doğalgaz, Kombi ve Sobalar altına konu açtı.
9 yıl
İMMERGAS PARAMETRE AYARLARI...
|
|
|
ozdemirler (çetin özdemir) · Doğalgaz, Kombi ve Sobalar altına konu açtı.
14 yıl
SOBA+FAN+TERMOSTAT
|
Hakkında
Forum İmzası:
| çetin özdemir |
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği, İklimlendirme ve Enerji Sistemleri, Akıllı Çözümler
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği, İklimlendirme ve Enerji Sistemleri, Akıllı Çözümler
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
14 Yanıt
0 
. YANİ KOMBİ ÇALIŞIYOR 55 DERECE OLUNCA ISITMAYI KESİYOR 30 SN SONRA TEKRAR ÇALIŞIYOR. BU 30 SN LİK BEKLEME SÜRESİNDE TESİSATTA BULUNAN SU DOĞAL OLARAK SOĞUYOR KOMBİ TEKRAR ÇALIŞMAYA BAŞLAYINCA YÜKLENME OLUYOR. ŞİMDİ BEN İSTİYORUM Kİ AYNI YOĞUŞMALI KOMBİDE OLDUĞU GİBİ AYARLANAN ODA SICAKLIĞINA ULAŞANA KADAR KOMBİ KENDİNİ HİÇ KAPAMADAN TABİRİ CAİZ İSE TIS TIS YANSIN. ÇOK ARAŞTIRDIM AMA PARAMETRELERDEN YADA BAŞKA BİRYERDEN YAPILIP YAPILMADIĞINI BULAMADIM BİLEN YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR VARSA CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER...
DENEYEN ARKADAŞ VARMI BİLMİYORUM AMA TEK KOMBİYE 2 ADET KABLOLU ODA TERMOSTATINI SERİ YADA PARALER BAĞLANTI YAPARSAK
VE TERMOSTATIN BİRİNDE SICAKLIĞI 23 DİĞERİNDE 25 DERECE OLARAK AYARLARSAK NASIL BİR SONUÇLA KARŞILALIRIZ???

petekelri ısıtmada yanmasında hiç bir sıkıntım yok
. uyuttuğum zaman yeniden uyanması zaman alıyor. sordum soruşturdum takılacak bi FAN benim işimi görürmüş deneme için 2450 rpm 150 m3 salyangoz fan aldım çok güçlü geldi her yer duman oluyor
, daha küçüğünü bulamadım. onun yerine bu bildiğimiz 220 volt 50-80 m3 bir
. Bu konularda bana yardımcı olabilirmisiniz. yapmak istediğim fanı sobadan yaklaşık 7 cm uzakta monte etmek, fana dijital termostatın bağlanması, dediğim kasa fanı olumu olmazmı, daha küçük bir hazır salyangoz fan bulabilirmiyim
.