Şimdi Ara

Erzurum'un ilçesinde kullanmalık arac(200bine kadar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zorunlu hizmet dolayısıyla doğuya gideceğim. 1720 rakımlı bir ilçe, nüfus 20 bin. 1-1.5 sene kadar orada olacağım.

Hanım çocuk memlekette kalacak(1500km)

Gece gündüz aranma durumum var gideceğim mesafe 1-2 km maksimum. Belki niyet edersem Tatvan'da uzun yol yapabilirim o da sadece ihtimal.

arabayı da orada bırakıp dönmeyi planlıyorum.(Satıp döneceğim)

2 ay doğuda 20 gün batıda olacağım için kendi aracımı getirip götürmek zor geliyor açıkçası.

200 bin e kadar ne bakmaliyim? Yeri gelince satabilecegim bir araba bakıyorum.

Soğuk iklim sebepli deh diyince gitmesini bekliyorum sabahları başka bir beklentim yok.

Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor
  • R12 Toros hem doguda çabuk satılıyor secilen araç hem de her yola gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor
  • Dacia Logan orada çok satıyor ama bu bütçede taksi çıkması falan bulunur.

• Fiyattan bağımsız söylüyorum önce kışın yakıtı donmayan araç lazım. İkinci husus kliması kötü olmamalı. Üçüncü husus ısıtmalı ön koltuklar ve direksiyon. Dördüncü husus yakıt kalitesi düşük olacağı için motoru buna dayanaklı olacak.

Buna istinaden atmosferik motor klimalı ama kesinlikle lpg ye bulaşmamış araç bulacan. 200 bine böyle araç bulunabilir ama bir sıkıntıda erzurum merkezde arabayı yaptıracan yani araçtan anlayan adamlar gerek. Reno 19, kuş serisi, lada vega olabilir.

Oranın kış koşullarına göre araç sürmeyi öğrenmen gerek. Kışın kış lastiksiz kesinlikle olmaz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.