Şimdi Ara

profil resmimizi milli yas ve soma için değiştiriyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beğendiğiniz birini isterseniz profil fotğrafı yapabilirsiniz buyrun

• Yapay Zekanın Yanıtı

Milli Yas ve Soma İçin Profil Resminizi Değiştirin

13 Mart 2023 tarihinde meydana gelen Soma maden faciasının yıldönümünde, bazı sosyal medya kullanıcıları, milli yas ve desteğin bir göstergesi olarak profil resimlerini siyah renkteki bir kareye veya belirli bir yas logosuna değiştiriyorlar. Bu eylem, sosyal medyada yer alan #yasprofilresimi ve #milliyasprofilresimi etiketleriyle yaygınlaşıyor.

Yas profil resimleri, hem sosyal medyada hem de gerçek hayatta yasın ve dayanışmanın bir ifadesi olarak kullanılır. Birlikteliğin ve desteğin gücünü göstererek, kişiler, yaşanan trajedilerden etkilenenlere desteklerini ifade edebilirler.

Bu milli yas döneminde, profil resimlerini değiştiren kullanıcılar, Soma maden faciasında hayatını kaybedenlere ve ailelerine karşı saygılarını ve üzüntülerini dile getiriyorlar. Sosyal medya, insanları bir araya getiren ve dayanışma duygularını paylaşma imkanı sunan güçlü bir araçtır. Bu tür eylemler, toplumun bir arada yas tutmasına ve zor zamanlarda birbirine destek olmasına yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Beyler bu soma olayi nedir bugun mu oldu bu olay? Cidden hicbisey bilmiyorum biri aciklarsa sevinirim

Edit: tamamdir ogrendim sayilir. Birde gecen sene maden muhendisligine gitmeyi dusunuyodum iyi ki vazgecmisim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz. Zeus -- 14 Mayıs 2014; 14:59:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişen her profil resmi için madenlerden bir işçi daha çıkarılacak arkadaşlar
    Silverlight ve diğer 14 arkadaş bunu beğendi.
  • nerde bu RABIA cılar ?? hadi yapsanıza kendi vatandaşınıza ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Değişen her profil resmi için madenlerden bir işçi daha çıkarılacak arkadaşlar
    Silverlight ve diğer 14 arkadaş bunu beğendi.

yaa üff beni çok pis ezdin mahvettin beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikail-

Amma abarttınız

Ulan sana ne desem azdır, beyinsiz herif. İlerde bi yakınını iş kazasında kaybedersen de amma abarttınız dersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Protez Bacaklı Çekirge kullanıcısına yanıt
    böyle pisi pisine ölmek çok acı insan biraz empati yapabilmeli allah kimseye göstermesin. Yoksa zaten hepimiz bi gün aynı yere gideceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Beyler bu soma olayi nedir bugun mu oldu bu olay? Cidden hicbisey bilmiyorum biri aciklarsa sevinirim

Edit: tamamdir ogrendim sayilir. Birde gecen sene maden muhendisligine gitmeyi dusunuyodum iyi ki vazgecmisim.

Türkiye'de yaşamıyorsun galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.