Şimdi Ara

Profil görünürlüğü ayarı ile ilgili önerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Profilimizi görünür yapabileceğimiz (yaşımızı, katılım tarihimizi, yaşadığımız yeri vs) ama cevap attığımız ve açtığımız konuları göstermeyebileceğimiz bir seçenek olsa bence çok iyi olur.

    Mesela benim yaşımı, ismimi, katılım tarihimi vs gizlemek gibi bir gayem yok ama bu konu ve cevapları göstermemek için komple profilimi kapalı tutmak zorunda kalıyorum.

    Çünkü komple açtığımız zaman forumdaki birçok işsiz arkadaş profili kurcalayıp kendince birşeyler bulduktan sonra "şu konuda şunu demişsin şimdi böyle diyorsun" vs gibi saçma sapan iddialarını tartışma konularına dahil ediyorlar, ayrıca eğlence için yaptığımız şeyleri de ciddi ciddi konuşurken profilden bulup da araya sokuşturup üste çıkmaya çalışıyorlar.

    Veya kendisiyle yaşı gereği "siz"li konuşmamız gereken insanlar olabiliyor forumda, ama bu ayarın olmamasından dolayı profilini komple kapattıysa yanlış şekilde hitap edebiliyoruz.

    Örnekler çoğaltılabilir. Birçok kişinin benim gibi profilini sırf bu konu - yorum meselesinden dolayı komple kapalı tuttuğunu düşünüyorum.

    Bu ayarı foruma koymayı değerlendirirseniz sevinirim. İyi çalışmalar







  • Sevgili üyemiz,

    Kişiler eski mesajlarınız ile ilgili bulmak istediği mesajlarınızı profiliniz kapalı olsa da, google aracılığı ile bulabiliyor. Sizin dedikleriniz yine de tam anlamı ile çözülmez..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.