Şimdi Ara

Profil fotolarıni yeşil yapan üreticiler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi, gigbayte, evga bunlar profil fotolarını yeşil yapıp #BeForTheGame yazmişlar. Olay nedir? Nvidia ile ilgili bir sey mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni seri kartlar geliyor. 20 Ağustos'da duyurulacak.
  • Hiç mi kafan çalışmıyor be kardeş nvdia daha geçen gün tanıtım yaptı yeni ekran kartları için koydular.
  • Yayıncılar da yaptı aynı şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk768

Hiç mi kafan çalışmıyor be kardeş nvdia daha geçen gün tanıtım yaptı yeni ekran kartları için koydular.
    Kardeş ne alaka . Daha önce böyle bir şey yaşandı mı da . Yani hiç mi kart çıkarmadı nvidia böyle bir anda akım başlattılar. Haberim var yeni kartların çıkacağından da 15 seri kart çıktı bu niye böyle oldu, özelliği nedir bu serinin ? Ayrıca Msi ve Gigabyte gibi AMD'ye de kart üreten markaların yapması kafamı karıştırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

Kardeş ne alaka . Daha önce böyle bir şey yaşandı mı da . Yani hiç mi kart çıkarmadı nvidia böyle bir anda akım başlattılar. Haberim var yeni kartların çıkacağından da 15 seri kart çıktı bu niye böyle oldu, özelliği nedir bu serinin ? Ayrıca Msi ve Gigabyte gibi AMD'ye de kart üreten markaların yapması kafamı karıştırdı.

Alıntıları Göster
    Amacını söyleyeyim; Yeni ekran kartı çıktığında amd fanboyları yeşil ekran verecek demek istiyorlar.

Nvidia'nın ürettiği şeyler niye bir insanın zoruna gider, niye bunu çok büyük bir mesele yaparlar, neden oraya buraya saldırırlar cidden aklım almıyor. Duyan AMD'yi babasının şirketi sanar.

Tanrı sizin gibi fanboylara akıl fikir versin. Başka bir şey demiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Amacını söyleyeyim; Yeni ekran kartı çıktığında amd fanboyları yeşil ekran verecek demek istiyorlar.

Nvidia'nın ürettiği şeyler niye bir insanın zoruna gider, niye bunu çok büyük bir mesele yaparlar, neden oraya buraya saldırırlar cidden aklım almıyor. Duyan AMD'yi babasının şirketi sanar.

Tanrı sizin gibi fanboylara akıl fikir versin. Başka bir şey demiyorum.

Alıntıları Göster
    AHHSAHAHHASADHSAHDHGAHSGSDHASGDHAGDHASGDHAGSHDSAGDHSASGD SEN CİDDİ MİSİN LA? ŞU YAZDIĞIN CEVABIN KOMİKLİĞİNE BAK .

ULAN HEM GÜLDÜM HEM SİNİRLENDİM . YA BİLADER SEN BENİM BU FORUM'DA AÇTIĞIM KONULARI GÖRDÜN MÜ ?

RX 470'İ NASIL YERDEN YERE VURDUĞUMU, FM2 PLATFORMUNUN TEK ÇEKİRDEKTE NE KADAR VASAT OLDUĞUNU YAZDIĞIMI GÖRDÜN MÜ ?

BİLADER SİZ ŞAKA MISINIZ YA ? ŞAKA MISINIZ OĞLUM?

BİR ŞEYE ANLAM VEREMEYİNCE FAN BOY MU OLUYORUM LAN HEMEN? KAFANIZ MI İYİ SİZİN YA ?

AMD'YE ÜRETİM YAPAN MSI İLE GIGABYTE BÖYLE BİR ŞEY YAPIYOR VE BEN DE DİYORUM Kİ DOĞAL OLARAK BU FİRMALAR AMD'YE DE ÜRETİM YAPIYOR NEDEN NVİDİA İÇİN BÖYLE BİR AKIMA KATILDILAR.

SİZ ANANIZIN KARNINDAN YENİ BİR KART SERİSİ DUYURULURKEN BÖYLE AKIMLAR YAPARAK MI DOĞDUNUZ ?

GTX 690'A KADAR ALIŞTIĞIMIZ SERİDEN SONRA GTX 7**'DE BİR ANDA TITAN DİYE BİR ŞEY ÇIKTI ONDA BİLE BÖYLE ŞEYLER YAPILMADI.

YANİ BUNU ANLAMAYA ÇALIŞMAKTA NE VAR?

RX 5** SERİSİNİ O KADAR YERE GÖMDÜM O ZAMAN DA NVIDIA FAN BOYUMU OLUYORUM .

BEN DİĞERLERİ GİBİ SALAK MIYIM FAN BOY OLAYIM BANA O FİRMALARIN NE FAYDASI VAR?

İ3 İŞLEMCİ 1000 LİRAYA DAYANMIŞ, GTX 1050TI AYLARDIR 1000 TL'NİN ÜZERİNDE, 1500'E GİDİYOR, FİYATLAR BU KADAR ABSÜRT İKEN BEN KAFAYI MI SIYIRDIM SIRF İSMİ AMD DİYE SIRF İSMİ NVIDIA DİYE SIRF İSMİ INTEL DİYE FAN BOY OLAYIM?

BAK İKİ BİLGİSAYARIM VAR, BİRİ XEON + GT 1030 , DİĞERİ i3 4170 + GTX 750 .

1 YIL AMD KULLANDIM O DA ARTIK DENEYİM DİYE, ONDA DA FAN BOY OLDUM.

"AMD FANBOYLARI YEŞİL EKRAN VERECEK" DİYEREK KENDİNİN NVIDIA FAN BOYU OLDUĞUNU KANITLADIN BENCE DAHASINA GEREK YOK .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haha bu forumun muhabbetleri cidden çok iyi
  • Athlon 840 Kaveri kullanıcısına yanıt
    Çünkü o şekilde sorunca ve nick-avatarından dolayı doğal olarak öyle bir izlenim verdin. Ama inandırdın olmadığına. Ben de nvidia fanboyu değilim. Amd daha iyi bir şey çıkarsın düşünmeden alırım. Ama forumda ergenler öyle bir savunuyor kavga ediyor ki insan amd'den soğuyor. Seni de onlardan biri sandım kusura bakma :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu AMD de yeni bi kart çıkarsın da üreticiler bu sefer kırmızı yapsınlar ne var bunda?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.