Bildirim
Profesyonel Solidworks & Autocad Eğitimi (Ödev, Proje vs.) (6. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
JANT TASARIMI
Etiket = solidworksizmir - solidworks eğitimi - solidworks kursu izmir - hakan hoşbak - izmir - solid - sw - 3D - 3 boyut - tasarım - çizim - izmir solidworks - ödev - proje - tasarım - ders - kurs - satranç - at - piyon - kale - şah - vezir - fil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 2 Temmuz 2015; 22:02:16 >
-
H215 REYNOLDS PROJE
Etiket = solidworksizmir - solidworks eğitimi - solidworks kursu - hakan hoşbak - izmir - solid - sw - 3D - 3 boyut - tasarım - çizim - izmir solidworks - ödev - proje - tasarım - ders - kurs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 2 Şubat 2017; 11:21:47 >
-
-
-
AHMET YAR SOĞUTMA A.Ş - TRADIT LETOON
Etiket = solidworksizmir - solidworks eğitimi - solidworks kursu - hakan hoşbak - izmir - solid - sw - 3D - 3 boyut - tasarım - çizim - izmir solidworks - ödev - proje - tasarım - ders - kurs - arge - araştırma geliştirme - arge mühendisi - ahmet yar soğutma - tasarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 8 Nisan 2017; 10:56:50 >
-
Gerçekten çizimler çok başarılı 3d max kullanıcısıyım yeni sayılırım ama solid de ilgimi çekmiyor değil. -
AHMET YAR SOĞUTMA A.Ş - BALTIC
Etiket = solidworksizmir - solidworks eğitimi - solidworks kursu - hakan hoşbak - izmir - solid - sw - 3D - 3 boyut - tasarım - çizim - izmir solidworks - ödev - proje - tasarım - ders - kurs - ahmet yar soğutma - ahmet yar regrigeration - design - arge - araştırma geliştirme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 2 Şubat 2017; 11:23:31 > -
zamanında best ambalaj firmasına yapmış olduğum farklı logo çalışmalarım. fiyatta anlaşamadığımızdan dolayı çalışmalarımın vektörel çizimlerini göndermemiştim.
ancak http://www.bestambalaj.com/ sitesini ziyaret ettiğimde beni hayal kırıklığına uğratan bir şey gördüm.
yapmış olduğum logo çalışmasının çok az değiştirilerek kullanıldığını gördüm. firmayı aradım... tamam seni de ödüllendiririz bir t-shirt göndeririz gibi komik bir teklif mi diyeyim artık ne diyeyim böyle durumla karşılaştım.
gücüme giden tek şey emeğin hiçe sayılması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 4 Şubat 2017; 11:2:5 >
-
İZMİR' DE 21 ŞUBAT 2015 TARİHİNDE YENİ BİR SOLIDWORKS EĞİTİMİ BAŞLIYOR..
3 BOYUTLU TASARIM YAPARAK MESLEK EDİNEBİLCEĞİNİZ BU MESLEKİ EĞİTİM HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTEYENLER MESAJ ATABİLİR.
Etiket = solidworksizmir - solidworks eğitimi - solidworks kursu - hakan hoşbak - izmir - solid - sw - 3D - 3 boyut - tasarım - çizim - izmir solidworks - ödev - proje - tasarım - ders - kurs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 2 Şubat 2017; 11:23:54 >
-
VOLKSWAGEN SCIROCCO
Etiket = solidworksizmir - solidworks eğitimi - solidworks kursu - hakan hoşbak - izmir - solid - sw - 3D - 3 boyut - tasarım - çizim - izmir solidworks - ödev - proje - tasarım - ders - kurs - render - scirocco - gerçekçi çizim - keyshot render - turkiye - izmir - arge
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 2 Şubat 2017; 11:24:36 >
-
WALL-E
Etiket = solidworksizmir - solidworks eğitimi - solidworks kursu - hakan hoşbak - izmir - solid - sw - 3D - 3 boyut - tasarım - çizim - izmir solidworks - ödev - proje - tasarım - ders - kurs - arge - araştırma geliştirme - r & d - wall-e - tasarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 2 Şubat 2017; 11:25:18 >
-
TÜM ÖĞRENİCLER, REFERANSLAR VE ANKET SONUÇLARI için lütfen tıklayınız...
Etiket = solidworksizmir - solidworks eğitimi - solidworks kursu - hakan hoşbak - izmir - solid - sw - 3D - 3 boyut - tasarım - çizim - izmir solidworks - ödev - proje - tasarım - ders - kurs - öğrencilerim - arge - tasarım - araştırma geliştirme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 2 Şubat 2017; 11:25:46 >
-
BÜFE TASARIMI
Etiket = solidworksizmir - solidworks eğitimi - solidworks kursu - hakan hoşbak - izmir - solid - sw - 3D - 3 boyut - tasarım - çizim - izmir solidworks - ödev - proje - tasarım - ders - kurs - kiosk - büfe - tasarım - kiosk - market montaj - ahşap işleri - imalat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 2 Şubat 2017; 11:27:1 >
-
EV TASARIMI
(kendi evini inşa etmeden önce onun nasıl görüneceğini 3D çizim ile görebilirsiniz)
Etiket = solidworksizmir - solidworks eğitimi - solidworks kursu - hakan hoşbak - izmir - solid - sw - 3D - 3 boyut - tasarım - çizim - izmir solidworks - ödev - proje - tasarım - ders - kurs - kendi evinizi tasarlayın - ev modelleme - gerçekçi görünüm - ev - bina - inşaat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 2 Şubat 2017; 11:27:43 >
-
İZMİR dışında eğitim almak isteyenler için online eğitimleri başladı.
gerekli bilgi için özelden yazabilir veya Solidworks - İzmir sayfasından iletişime geçebilirsiniz.
https://www.facebook.com/solidworksizmir
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X