Şimdi Ara

Profesyonel Fotoğraf Makinesi Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Profesyonel Makine Almak İstiyorum Ama Bu Makinelerden Hiç Anladığım Yok Bütçe Olarak 2000 Bin TL Olarak Düşünüyorum . Hangi Makineyi Tavsiye Edersiniz.

Bu Makinelerin Kullanımı Nasıldır Lens Ayarı Falan Nasıl Yapılır ?

Paralel İthalat Ne Demektir ?

Eurasia Garantili mi Türkiye Garantili mi Daha İyi Olur ? ( Aradaki Fark Ne )

• Ithalattan , garantiden bende anlamam ancak canon eos 600d oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paralel ithalat firmaların kendilerinin getirdiği ürünlerdir. Firmalar garantiyi kendileri verir. Sanayi bakanlığı onaylıdır. Canon Eurasa garantisi ise kısaca KVK gibi birşeydir. Bir çok yerde servisleri bulunur. Birde garantisiz olarak direkt yurtdısından gelenler vardır. Bu tip fotoğraf makinalarında pek sıkıntı olmaz ilk basta yoksa onun için fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mmuratts

Paralel ithalat firmaların kendilerinin getirdiği ürünlerdir. Firmalar garantiyi kendileri verir. Sanayi bakanlığı onaylıdır. Canon Eurasa garantisi ise kısaca KVK gibi birşeydir. Bir çok yerde servisleri bulunur. Birde garantisiz olarak direkt yurtdısından gelenler vardır. Bu tip fotoğraf makinalarında pek sıkıntı olmaz ilk basta yoksa onun için fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

Yurtdışı ürünler bozulduğunda tamir olayı ne kadar oluyor genelde? Örneğin iPhone'ların ekranı kırılınca Genpa değil de telefoncuya taktırsak 200 lira falan alıyolar.
  • Merhabalar, bence önce bir fotoğraf kursuna gidip ondan sonra ne tarz makina istediğinize karar verin. Anladığım kadarıyla daha önce hiç SLR ya da DSLR makina kullanmadınız ya da etrafınızda kullanan yok.

Ayrıca "profesyonel makina" diye bir sınıf yok, giriş seviyesi olur, amatör olur, ileri amatör olur veya üst seviye makina olur ama profesyonel makina olmaz, "Profesyonel" kişinin kendisine denir. Makina ve sistem tercihi tamamen sizin bütçenize ve de beğenize kalmış bir şeydir.

Ayrıca "ortalama tamir ücreti" diye birşey olmaz, elektronik aletlerden bahsediyoruz, sonuç olarak "saat pili" değiştirmeye benzemez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozangunay

Merhabalar, bence önce bir fotoğraf kursuna gidip ondan sonra ne tarz makina istediğinize karar verin. Anladığım kadarıyla daha önce hiç SLR ya da DSLR makina kullanmadınız ya da etrafınızda kullanan yok.

Ayrıca "profesyonel makina" diye bir sınıf yok, giriş seviyesi olur, amatör olur, ileri amatör olur veya üst seviye makina olur ama profesyonel makina olmaz, "Profesyonel" kişinin kendisine denir. Makina ve sistem tercihi tamamen sizin bütçenize ve de beğenize kalmış bir şeydir.

Ayrıca "ortalama tamir ücreti" diye birşey olmaz, elektronik aletlerden bahsediyoruz, sonuç olarak "saat pili" değiştirmeye benzemez :)

Merhaba , Profesyonel Makina dan Kastım DSLR makinalar. Daha Önce Kullanmadım . Ne Yazıkki Vaktim Olmadığı İçin Kurs Alamam .

Sanırım Canon 650 D Alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

quote:

Orijinalden alıntı: Mmuratts

Paralel ithalat firmaların kendilerinin getirdiği ürünlerdir. Firmalar garantiyi kendileri verir. Sanayi bakanlığı onaylıdır. Canon Eurasa garantisi ise kısaca KVK gibi birşeydir. Bir çok yerde servisleri bulunur. Birde garantisiz olarak direkt yurtdısından gelenler vardır. Bu tip fotoğraf makinalarında pek sıkıntı olmaz ilk basta yoksa onun için fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

Yurtdışı ürünler bozulduğunda tamir olayı ne kadar oluyor genelde? Örneğin iPhone'ların ekranı kırılınca Genpa değil de telefoncuya taktırsak 200 lira falan alıyolar.

Ürünün arızasına bağlı şu kadar fiyat diyemem ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.