Şimdi Ara

Prodigy CUBE External USB + Philips dcm3020 uyumlu olurmu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu eski ama hortlatayım=) Phılıps DCM3020 ile DCM3000 arasında kaldım bu iki setin farkları nelerdir ikiside 120 watt çıkışa sahip. Ben bu seti evlenmek üzere olan kardeşime hediye olarak alacağım ufak şirin bir evi var o yüzden abartı sistemler almak istemiyorum hem şık görünümlü hemde fazla yer kaplamayan güçlü birşeyler arıyorum. Bu set sizce doğru seçimmidir ses şiddedi ses kalitesi nasıldır komşulara rahatsızlık verecek kadar sesi çıkıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 4 Temmuz 2014; 4:52:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray_a

Konu eski ama hortlatayım=) Phılıps DCM3020 ile DCM3000 arasında kaldım bu iki setin farkları nelerdir ikiside 120 watt çıkışa sahip. Ben bu seti evlenmek üzere olan kardeşime hediye olarak alacağım ufak şirin bir evi var o yüzden abartı sistemler almak istemiyorum hem şık görünümlü hemde fazla yer kaplamayan güçlü birşeyler arıyorum. Bu set sizce doğru seçimmidir ses şiddedi ses kalitesi nasıldır komşulara rahatsızlık verecek kadar sesi çıkıyormu?

farklı görünümlü modeli kalite olarak aynıdır kullanılan teknolojiler aynı bence fiyatı uygun olanı al kaliteye gelince, öyle çok sistem test etmedim sadece mediamarktta denemiştim. hepsiburada da 249tlye görünce almıştım. aşırı bass sevdalısı değilseniz işinizi fazlasıyla görür.

• ozmkr O kullanıcısına yanıt
    hocam bass konusunda bir şey sorabilirmiyim bu cihaz benimde kafamı karıştırdı eğer istediğim bassları alabilirsem bende alıcam bu cihazdan basslar dip freakansa iniyormu yani yumuşak basslar belirgin oluyormu 30 40 hz frekanslar mesela örnek ı love bass şarkısında basslar duyuluyormu ?https://www.youtube.com/watch?v=Hw6GIEGpVdc
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetoguz10

hocam bass konusunda bir şey sorabilirmiyim bu cihaz benimde kafamı karıştırdı eğer istediğim bassları alabilirsem bende alıcam bu cihazdan basslar dip freakansa iniyormu yani yumuşak basslar belirgin oluyormu 30 40 hz frekanslar mesela örnek ı love bass şarkısında basslar duyuluyormu ?https://www.youtube.com/watch?v=Hw6GIEGpVdc

30-40 hz frekansa inip inmediği konusunda bi fikrim yok. bence yeterli seni tatmin edermi bilmem,bass senin için çok önemliyse 2.1 sistemleri tercih et...

ya bu aslında sistemden sisteme değişiyor bende z906 var bundan güzel bass alabiliyorum ama satmam gerektiği zaman zaten şuan satılıkta satılırsa eğer hangi sistemi alıcağım onu bilmiyorum bassları aynı bunun gibi olsun istiyorum vede ucuz olsun istiyorum neyse yorum için teşekkürler.
  • ahmetoguz10 kullanıcısına yanıt
    yalnız z906 kadar bass vermesi imkansız bundan eminim. :)
    vovov o zaman bu seti eledim :) teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.