Şimdi Ara

Procapil kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba internette saç dökülmesini önleyen ilaçlar hakkında araştırma yapıyordum. Finasterid kullanmayı düşünüyordum ama bazı doktorlar hiç önermiyorlar gittiğim doktor da önermedi tüm vücuttaki dht'ı engellediği için çok kötü yan etkileri olabiliyormuş. ben de şöyle bir yazıyla karşılaştım

"Bilindiği gibi saça zarar veren DHT saç kökü ve saç kökündeki yağ bezinden salgılanır,eğer sadece bu bölgedeki DHT engellenirse vücutta yan etki oluşmaz.Saç kökü ve yağ bezinde oluşan DHT yi engellediği bilimsel olarak kanıtlanmış tek madde procapil dir.Propecia yerine procapil içeren spreylerden birini kullanmanız sizi cinsellik sorunu yaşamanızdan korur çünkü bölgesel kullanılan ürünler vücutta yan etki oluşturmaz.

Saç köküne zarar veren DHT saç kökündeki yağ bezinde oluşturulur,sadece burada oluşan DHT nin engellenmesi dökülmeyi durdurur bütün vücuttaki hormon dengesini bozmaya gerek yoktur."

eğer gerçekten etkili bir ilaçsa finasterid'den daha mantıklı görünüyor. kullanan ya da bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anafranil kullanan varmı?
    10 yıl önce açıldı
    Paxil-Abilify Kullanan Var Mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.