Şimdi Ara

ProBot Poloniex ve Bittrex b

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Project X Dünyasına hoş geldiniz.


    Project X L.L.C. 2017 yılında Amerika’da Avukat Marian Tudor tarafından kurulmuştur. Av Marian Tudor kripto para piyasalarında yaşanan gelişmeleri uzun yıllardır takip ederek, bu birikimlerini profesyonel bir trade ekibi ile geliştirmiş ve ProjectX ile ortaya çıkarmıştır.

    VİZYON : Bugünün ve geleceğin en hızlı büyüyen teknolojisi olan kripto para ile ilgili en üst verimliliğe ulaşabilecek alternatifler geliştirmektir

    MİSYON : ProjectX yaptığı ARGE çalışmalarını geliştirdiği PROBOT® a entegre ederek kripto para piyasasında alım/satım işlemleri ile oluşabilecek karlılığı olabilecek en üst seviyeye getirmeyi hedeflemektedir. Misyonumuz Sürekli güncellenen piyasa analizleri, borsalar ve Trader ekipleri sayesinde en tercih edilen roBot olmaktır.

    TEKNOLOJİMİZ : Project X sizi herhangi bir kişi, kurum ya da kuruluşa bağlı olmadan, tatilde, uyurken veya günlük hayatınıza devam ederken kazanç elde edebileceğiniz bir teknoloji ile tanıştırıyor. Böylece kripto para , borsa veya trade konusunda hiçbir bilginiz olmasa dahi PROBOT®, bu konuda sürekli yenilenen yazılımını sizin için kullanacak ve karlılığınızı artırmak için 24 saat çalışacaktır.

    Detaylı bilgi için :https://projectx-online.com/reference/register

    ProBot Poloniex ve Bittrex bProBot Poloniex ve Bittrex bProBot Poloniex ve Bittrex b







  • Ne güzel bir poroje....Bi de bedava peynir fare kapanında der mendeburlar.....


  • expertadvisor kullanıcısına yanıt


    hocam normal trade yapabilen grafik okuyup uykusuz kalanlar için çok kazançlı değil fakat çok anlamayanlar için kazancı güzel aylık %20- %30 civarı getirir. Denemek lazım :) burada satın alınan bir ürün ve siz bu ürünün içine para yatırmıyorsunuz kendi borsanızın api ve secret key lerini kopyalıyorsunuz.withdraw seçenegi kapalı oldugundan dolayı bunu satan firma dolandırıcı dahi olsa sizin borsanızdan para çıkartamıyor sadece trade e izin veriyorsunuz.Diğer botlardan farkı ise random algoritma ile calıstıgından pump robotu değildir. haliyle herkeste kar oranı farklı olmaktadır.Cunku herkese farklı coınler almaktadır.

    Saygılar




  • Merhaba ücretsiz demiş arkadaşta fiyatı 1000 $ olmasın 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.