Şimdi Ara

PROBLEMİ DE ONU MÜFREDATA KOYANI DA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • https://forum.donanimhaber.com/lys-adamdir-ygs-yardakcidir-siralamalar-ve-uniler-eklendi--124581233-1

    bana bu konuyu hatırlattı
    genel olarak ygs konuları mantık ister kısa sürede hızlı düşünebilme yeteneği ister ki bu bende yok o yüzden lysye çalışmayı daha çok seviyorum emeğinin karşılığını alıyorsun
    türev integrale sağlam çalış çok zor sormadıkları sürece yaparsın ama normal bir problemi bile o anki heyecanla anlayamayabiliyorsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryanfl -- 19 Şubat 2018; 19:07:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sana inandırma gibi bir zorunluluğum yok ister inan ister inanma ama senden daha donanımlı lise öğrencileri olduğunu bilmek canını acıtacaksa o zaman inanmaman normal. Araştırıp okumak dışında direkt olarak bilgisayar üzerinden sistem programlaması yaptım plc için. Hemen yalan söylediğimi düşünmen komik olmuş. Ne de olsa kişi kendinden bilirmiş diyelim o zaman :)
  • Probleme kurban ol integral turev asiri formullu seyler olmasinda problem olsun ya. Ama probleminde gicik sorulari var tabi.

    Yok aysenin kol dugmeleri soyle renkli soyle dizilmis aysenin ta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Concerta alıyordum liseye kadar aynı zamanda strattera da aldım. Hiperaktivite ve dikkat eksikliği başarının önünde bir engel değildir. Sana yalan söylediğimi düşünmen de ayrıca komik. Kusura bakmayın ama ben o kodlamaları öğrenmek için 2 yıl uğraştım ve size bunu laf ettirmem. Problem çözmekle donanımlı olduğumu iddia etmiyorum fakat size göre donanımlı olduğumdan eminim. Bildiğim şeyleri bile sanki yalan söylüyormuşum gibi kabul etmemeniz sizin kibrinizi gösterir.
  • Derslerim gayet iyi.Hedefim 10k şu anlık.Ayrıca ilacı doktor kontrolünde almıştım yani çoğu insanın dediği gibi sadece okulda ve sınav anlarında olan bir durum değil bu.Tabii bu yönden sende haklısın adam bir tek sınavda dikkat hatası yapınca kendini dikkat eksikliği hastası gibi gösteriyor :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.