Şimdi Ara

Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. Basit ama çözümünü aradığım bir problem ile karşı karşıyayım. Aionu ben arkadaşımdan harici hdd ile aldım fakat launcherını almamışım ve sıkıntı yaşıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz ? Launcherını nereden bulabilirim klasörün içinde yok ..

download yazan yere tıkla launcher inecek.onu kurduktan sonra launcher açılınca yukarda settings bölümünde oyunun klasöründen bin32-yada bin64 ü göster. sistemine göre. sonra launcherı kapatıp tekrar aç .run game çıkmazsa file check yap. sonra girebilmen lazım.
  • İndirdim tekrar denedim dosyayı gösterdim ama ne hikmetse bir türlü olmuyor. Tekrar patchini yapmasını beklemek bir ölüm neredeyse... Çözüm bulmam gerekiyor. Dosyanın içindede launcher yok ne alakaysa :S
  • Eğer launcher dosyasında yer göstermeden file check yada update yaptıysan "C:\Program Files (x86)\Gameforge " içinde Aion Oline diye bi klasör oluşturur, bunun da içinde $Patch diye bi gizli klasöre update dosylarını indirmeye başlamıştır.
    Kolay çözüm istiyorsan bu $Patch klasöürün silip arkadaşından aldığın oyun dosyalarını buraya attıktan sonra(klasör Halinde atma açık şekilde at yani bin32 bin64 falan gördüğün kısmı atacaksın) file check dersen 3-5 dk içinde check edip Start Update yazısını çıkartır. Start Updateye basmadan Launcheri kapatıp açarsan Run yazını göreceksin zaten. karışık anlatmamışımdır umarım
    Deepcool Tesseract ATX - MSİ Z97 Gaming 5 - Intel i5 4690k 3,5 Ghz - 4GB x 4 Kingston 1600Mhz Hyperx - 120 GB Kingston SSD - 250 GB Samsung M2 SSD - R9 280 DUALX 3 GB 384Bit - 32" LG LCD LK450 - Highpower 750w - Thermaltake Frio Duo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözüldü 9800X3D problem var
    10 ay önce açıldı
    sorun çözüldü
    14 yıl önce açıldı
    Yok böyle driver problemi!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.