Şimdi Ara

probability statistics dersi sınav sorularını çözmeye yardım edebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EDİT: daha demin sınav sorularının fotoğrafını atmistim. netleştirebilir miyiz diye. netleştirip okuduk bu sorular çıktı çıktığı kadar.

istatistik sinavim var. bazi sorular bunlar. bir kaçını çözdük. dersi alan/bilen arkadaşlar varsa bir bakabilir mi? sorular da eksik olabilir bir baksanız bile yeter :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmatVictoriaCuram -- 2 Haziran 2016; 1:33:50 >

• hocam tuvalet mafşafasıyla mı çektin ? nasıl netleştirelim bunu :D
  • Konuyu biraz bilirseniz okursunuz okunuyor bazı kelimeler dışında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlaçBağımlısıErkekÇüküsü

hocam tuvalet mafşafasıyla mı çektin ? nasıl netleştirelim bunu :D

hocam ben çekmedim. arkadaş yolladı da ben yapamadım yarınki final sorularımızmış. anlamıyorum yapılabilir mi bunu da bilmiyorum
  • 9. sorunun cevabı c mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustache

9. sorunun cevabı c mi?

hocam bilmiyorum ki emin misiniz c olduğuna vizeler yüksek olunca hiç finale çalışmadım ben derslere de girmediğim için
  •  probability statistics dersi sınav sorularını çözmeye yardım edebilir misiniz?
    buyur yapabildiğim kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yardım eden arkadaşlara teşekkürler :)
    çözebildiğiniz sorular varsa yazın lütfen gören arkadaslar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.